P700 Colop handstempel met tekstplaat

Colop P700/16

Colop P700/16. Stempel met tekstplaat voor max. 6 regels eigen tekst/logo plus datum.

54,67 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Veelzijdige Colop P700/16 Datumstempel met Tekstplaat voor Efficiënte Administratie

 

Product info tekst: 

Maak kennis met de veelzijdige Colop P700/16 datumstempel met tekstplaat, speciaal ontworpen om uw administratieve taken te vereenvoudigen. Deze hoogwaardige stempel biedt niet alleen een scherpe datumafdruk, maar geeft u ook de mogelijkheid om uw eigen tekst en/of logo in één vloeiende beweging toe te voegen. Een onmisbare tool voor kantooromgevingen en boekhoudafdelingen, waar nauwkeurige datumvermeldingen van essentieel belang zijn.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Afdrukformaat: Maximaal 60x40mm.
  • Eenvoudige personalisatie: Creëer uw eigen stempelontwerp online rondom de datum.
  • Stempelkussen: Vereist een apart stempelkussen, afhankelijk van het stempelmodel. Ons deskundig team staat klaar om u te adviseren bij uw keuze.
  • Geschikte stempelkussens: Voor standaard papier raden we het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3 aan. Raadpleeg het "stempelkussens" menu voor meer informatie.
  • Persoonlijke touch: Voeg uw eigen tekst en/of logo toe via onze gebruiksvriendelijke online creator.
  • Gemakkelijke datuminstelling: De datum is eenvoudig instelbaar dankzij duurzame en soepele radertjes.
  • Compact en stabiel: Ondanks de uitgebreide functionaliteit blijven de stempels compact en stabiel op uw bureau voor snelle toegang.

 

Hoe het werkt:

  1. Stempel personaliseren: Ontwerp uw unieke stempel met behulp van onze intuïtieve online creator. Bekijk direct het resultaat en druk een proefexemplaar af ter controle. Als u al een eigen ontwerp heeft, upload het dan moeiteloos in formaten zoals PDF, JPG, TIF, BMP, EPS of AI.
  2. Snel bestellen: Kies uw gewenste stempel, personaliseer naar wens en plaats uw bestelling in enkele minuten.
  3. Professionele ondersteuning: Heeft u vragen of behoefte aan deskundig advies? Ons team staat voor u klaar via chat, e-mail of telefoon.

 

De Colop P700/16 datumstempel met tekstplaat is een onmisbaar hulpmiddel om uw administratieve processen te optimaliseren en documenten een professionele uitstraling te geven. Bestel nu uw eigen Colop P700/16 stempel en ervaar het gemak en de kwaliteit voor een efficiënte administratie.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.