P700 Colop handstempel met tekstplaat

Colop P700/11

Colop P700/11. Stempel met tekstplaat voor max. 4 regels eigen tekst/logo plus datum.

Afdrukformaat: 50 x 35mm

43,64 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Maak uw administratie uniek met de Colop P700/11 Datumstempel

 

Productinfo: 

De Colop P700/11 is een handige datumstempel zonder ingebouwde inkt, voorzien van een tekstplaat die u volledig kunt aanpassen. Deze veelzijdige stempel is speciaal ontworpen voor gebruik in administratie en boekhouding, waarbij hij scherpe en duidelijke afdrukken produceert. Met een maximaal afdrukformaat van 50x35mm is de P700/11 perfect geschikt voor kantooromgevingen, waar efficiëntie en precisie van groot belang zijn.

Kenmerken:

 • Datumstempel zonder ingebouwde inkt, met aanpasbare tekstplaat
 • Ideaal voor gebruik in administratie en boekhouding
 • Maakt scherpe en duidelijke afdrukken
 • Geschikt voor kantooromgevingen
 • Maximaal afdrukformaat van 50x35mm
 • Eenvoudig instelbare datumradertjes
 • Compact ontwerp voor stabiliteit op uw bureau
 • Te gebruiken met een stempelkussen, zoals het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3
 • Online ontwerptool voor volledige personalisatie met eigen tekst en logo
 • Accepteert diverse bestandsformaten, zoals PDF, JPG, TIF, BMP, EPS en AI

 

Voordelen:

 1. Volledige personalisatie: Pas de datumstempel volledig aan met eigen tekst, logo of bedrijfsgegevens voor een unieke uitstraling.
 2. Efficiënt in administratie: Stempel in één keer de datum en bijbehorende tekst op uw documenten voor een gestroomlijnde administratie.
 3. Promotie voor uw bedrijf: Voeg uw bedrijfslogo toe aan de stempel voor extra branding en promotie bij elk afgestempeld document.
 4. Gebruiksvriendelijkheid: Stel de datum eenvoudig in met soepel lopende en stevige datumradertjes. Het compacte ontwerp zorgt voor stabiliteit op uw bureau.
 5. Snelle productie en levering: Ontwerp uw stempel online en onze stempelmakers gaan direct aan de slag.
 6. Professioneel advies: Bij vragen of twijfels over de stempel of uw bestelling, staat ons team klaar om u te helpen via chat, e-mail, telefoon of het invulformulier op de website.

 

Ontdek de veelzijdigheid van de Colop P700/11 Datumstempel en geef uw administratie een unieke touch met volledige personalisatie voor een professionele aanpak!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.