Colop Mini S126

Colop Mini Printer S126

Colop Printer S126. Nummerstempel, zelfinktend, met 6 posities in 4 mm. hoogte.

17,79 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Stap in de veelzijdige wereld van de Colop Printer S126

Stap in de veelzijdige wereld van de Colop Printer S126 - jouw betrouwbare met de hand bediende cijferbandstempel, op maat gemaakt voor al je administratieve benodigdheden! Met zijn handige draaibare cijferband en alleen het cijfer 6, staat deze stempel klaar om je te helpen bij het nauwkeurig markeren van datums en nummers met gemak en precisie.

Ontwerp en bestel nu je gepersonaliseerde Colop S126 cijferbandstempel in een handomdraai via ons handige online platform. Met het gebruiksvriendelijke ontwerp kun je moeiteloos de gewenste cijfers instellen voor elke afdruk. Of je nu datums, nummerreeksen of andere codes nodig hebt, deze stempelautomaat is altijd paraat om aan al jouw wensen te voldoen.

Geniet van duizenden afdrukken zonder je zorgen te maken over het vervangen van inkt, dankzij het ingebouwde inktkussen. Bovendien bieden we een breed scala aan inktkleuren om je stempelafdrukken aan te passen en je documenten overzichtelijk en gestructureerd te houden.

Vertrouw op de kwaliteit en prestaties van de Colop Printer cijferbandstempel, die gelijkwaardig zijn aan de bekende Trodat Printy stempels. We garanderen betrouwbaarheid, zodat al jouw stempelbehoeften moeiteloos worden vervuld.

Wacht niet langer, zet nu de stap en voltooi je aankoop voor de Colop Printer S126 cijferbandstempel. Vereenvoudig je dagelijkse administratie, datumering en codering met deze praktische en duurzame stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.