Colop Mini Printer S120/13

Colop Mini Printer S120/13

Colop Printer S120/13 nummerstempel met 13 posities in 4 mm. hoogte.

20,23 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Zelfinktende stempel met 13 doordraaibare cijfers. Colop Printer S120/13

Ontmoet de wonderlijke Colop Printer S226/P - een meesterlijke zelfinktende stempel die uw stempelbehoeften moeiteloos vervult! Deze veelzijdige stempelautomaat is een ware magie in stempelen, met zijn handige cijferband en 13 draaibare cijfers, waarmee u betoverende nummercombinaties kunt creëren voor elke gelegenheid, of het nu gaat om data, ordernummers of andere cijferreeksen. Betreed een wereld van grenzeloze mogelijkheden met deze onmisbare stempel voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik.

Ontdek het geheim van zijn perfectie - het ingebouwde inktkussen! Geen geklieder meer met handmatig ininkten, want dit betoverende inktkussen biedt duizenden indrukwekkende afdrukken voordat het een nieuw laagje magie nodig heeft. Kies uit een regenboog van kleuren en geef uw stempelafdrukken een uniek tintje dat past bij uw eigen toverachtige stijl en branding.

In de betoverende wereld van stempels wordt de Colop Printer S226/P geprezen als een tovenaar onder de stempels, vergelijkbaar met de beroemde Trodat Printy. Zijn krachtige prestaties en ongeëvenaarde duurzaamheid zijn legendarisch en zullen u elke keer weer verbazen, zelfs na veelvuldig gebruik.

Stap in de cirkel van moeiteloos stempelen, waar de Colop Printer S226/P u helpt tijd te besparen en uw werkproces te vereenvoudigen met zijn magische soepele werking. Bereid u voor op een magische ervaring die u betovert en u laat genieten van het stempelen als nooit tevoren.

Waar wacht u nog op? Laat u betoveren door de magie van de Colop Printer S226/P en ervaar de kunst van zelfinktende stempels op zijn best. Haal vandaag nog deze magische stempel in huis door op de toverachtige bestelknop te klikken en ontdek de magie van de Colop Printer S226/P!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.