Colop eXpert 3900

Colop eXpert 3900

Colop eXpert 3900. Max. 12 regels tekst/logo. Voor intensief gebruik. Topkwaliteit

Afdrukformaat: 106 x 55mm

149,41 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Ontdek de Kracht van de Colop eXpert 3900!

Creëer Unieke Stempelafdrukken

De Colop eXpert 3900 is een veelzijdige en hoogwaardige zelfinktende stempel die jou de vrijheid geeft om je eigen stempelafdrukken te ontwerpen en te realiseren. Met dit stempelapparaat kun je moeiteloos je eigen stempel creëren, met een maximale afdrukgrootte van 106x55mm, waardoor er voldoende ruimte is om je stempel naar wens aan te passen. Of het nu gaat om het plaatsen van bedrijfslogo's, adresgegevens, persoonlijke boodschappen of andere belangrijke informatie, de Colop eXpert 3900 voorziet in al je stempelbehoeften.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Gebruiksvriendelijk ontwerp: Ontwerp je eigen stempel eenvoudig online met behulp van onze intuïtieve creator.
  • Eigen creatie uploaden: Heb je al een ontwerp klaar? Upload je eigen stempelontwerp voor het stempelplaatje.
  • Royaal afdrukgebied: De Colop eXpert 3900 biedt ruimte voor tekst en/of logo met een maximale grootte van 106x55mm.
  • Duurzaamheid gegarandeerd: Deze stempel is solide gebouwd met een stevige metalen behuizing (minimaal 80% staal), waardoor hij bestand is tegen intensief gebruik.
  • Flexibel stempelplaatje: Wanneer nodig, kun je het stempelplaatje met eigen tekst en/of logo eenvoudig vervangen.
  • Langdurig inktkussentje: Het ingebouwde inktkussentje gaat lang mee, met een gemiddelde levensduur van 4.000 tot 7.000 afdrukken.

 

De Colop eXpert 3900 biedt een professionele oplossing voor talloze toepassingen. Of je deze stempel nu zakelijk of persoonlijk gebruikt, hij staat garant voor kwaliteit en gebruiksgemak. Bestel nu jouw eigen unieke stempel en maak indruk met elke afdruk!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.