Colop eXpert 3360D

Colop eXpert 3660

Colop eXpert 3660 met max. 6 regels eigen tekst/logo en datum. Topkwaliteit.

Afdrukformaat: 58 x 37mm

120,31 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Ontwerp en print moeiteloos je eigen stempelafdruk met de Colop eXpert 3660 datum/tekst stempel!

De Colop eXpert 3660 is een krachtige en veelzijdige zelfinktende stempel, ook bekend als de "jumbo" binnen de eXpert stempelserie. Met dit stempelapparaat kun je gemakkelijk je eigen stempelafdruk online ontwerpen en printen, met een maximale grootte van 58x37mm. Of het nu gaat om bedrijfslogo's, adresgegevens, persoonlijke berichten of andere belangrijke informatie, de Colop eXpert 3660 biedt een uitstekende oplossing voor al je stempelbehoeften.

 

Kenmerken:

  • Krachtige en veelzijdige zelfinktende stempel
  • Eenvoudig online ontwerpen van je persoonlijke stempelafdruk
  • Afdrukformaat tot maximaal 58x37mm
  • Robuuste metalen behuizing (80% staal) voor duurzaam gebruik
  • Stabiele afdruk met datum in het midden van de tekstplaat
  • Personaliseerbaar met je eigen tekst en/of logo
  • Gemakkelijk verwisselbaar inktkussentje voor 4.000 tot 7.000 afdrukken
  • Optionele vervanging van stempelplaatje voor nieuwe tekst/logo

 

Met de Colop eXpert 3660 datum/tekst stempel heb je een flexibel en krachtig hulpmiddel voor al je stempelwerk. Deze zelfinktende stempel, ook bekend als de "jumbo" in de eXpert stempelserie, biedt je de vrijheid om moeiteloos je eigen stempelafdruk te ontwerpen en printen met een maximale grootte van 58x37mm. Of je nu bedrijfslogo's, adresgegevens, persoonlijke berichten of andere belangrijke informatie wilt stempelen, de Colop eXpert 3660 voorziet in al je stempelbehoeften.

De stempel is uitgerust met een robuuste metalen behuizing, waarvan minstens 80% staal, waardoor deze geschikt is voor duurzaam gebruik en betrouwbare prestaties levert. De stabiele afdruk met de datum in het midden van de tekstplaat zorgt voor een professionele uitstraling van al je stempelafdrukken. Daarnaast kun je de stempel personaliseren met je eigen tekst en/of logo, wat je stempelafdrukken een unieke en herkenbare uitstraling geeft.

Het ingebouwde inktkussentje van de Colop eXpert 3660 gaat ongeveer 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het vervangen moet worden, waardoor je langdurig en zorgeloos kunt blijven stempelen. Ook biedt de stempel de mogelijkheid om het stempelplaatje gemakkelijk te vervangen voor een nieuwe tekst of logo, waardoor je altijd flexibel bent om je stempel aan te passen aan veranderende behoeften.

Of je nu een ondernemer bent die professionele documenten moet stempelen, een kantoorbeheerder die dagelijks veel post verwerkt, of gewoon iemand die graag persoonlijke berichten stempelt, de Colop eXpert 3660 is de ideale stempeloplossing voor iedereen die kwaliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid zoekt. Ontwerp je eigen stempel met de Colop eXpert 3660!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.