Zelfinktende stempels EOS R50

Colop EOS R50

EOS R50. Ronde stempel. Geschikt voor ca 20.000 afdrukken.

Afdrukformaat: Ø50mm

78,01 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop EOS R50 Zelfinktende Stempel met Eigen Tekst en Logo!

Productinfo tekst: Geef uw zakelijke correspondentie een persoonlijke uitstraling met de veelzijdige Colop EOS R50 stempel. Deze zelfinktende stempel met een ronde afdruk biedt u de mogelijkheid om uw eigen tekst en logo toe te voegen, waardoor u zich onderscheidt van anderen en een blijvende indruk achterlaat. De EOS R50 maakt gebruik van een speciale foamlaag om de inkt vast te houden, wat resulteert in scherpe en professionele afdrukken op elk type document.

 

Puntsgewijze kenmerken:

  • Afdrukformaat: Kies voor een opvallende ronde afdruk met een diameter van 50 mm.
  • Duurzaamheid: De EOS R50 stempel gaat tot wel 20.000 afdrukken mee, waardoor hij lang meegaat en betrouwbaar is.
  • Eenvoudig navulbaar: Als de inkt opraakt, kunt u de stempel gemakkelijk bijvullen met onze speciale EOS inkt, verkrijgbaar in vier klassieke kleuren: zwart, blauw, rood en groen.
  • Geschikt voor diverse papiersoorten: De EOS inkt is speciaal ontwikkeld voor gebruik op papier en kan ook uitstekend worden gebruikt op glad papier (MC), waardoor u veelzijdig bent in uw keuze van documenten.
  • Snelle levering: Binnen 1 tot 2 dagen wordt de EOS R50 stempel geleverd, zodat u direct aan de slag kunt.

 

Belangrijke aandachtspunten:

  • Exclusieve EOS inkt: Voor de beste resultaten raden we aan om de EOS R50 stempel alleen te beïnkten met onze speciale EOS inkt. Andere soorten inkt kunnen de afdrukkwaliteit beïnvloeden.
  • Beschermend afdekkapje: Sluit de stempel altijd af met het meegeleverde afdekkapje aan de onderzijde om beschadigingen en stofophoping te voorkomen.
  • Geschikt voor papier: De EOS inkt droogt perfect op gewoon papier en glad papier (MC), waardoor deze stempel ideaal is voor diverse kantoortoepassingen.

 

Ontdek de creatieve mogelijkheden van de Colop EOS R50 en voeg een persoonlijke touch toe aan uw zakelijke afdrukken. Bestel vandaag nog en ervaar de kracht van een gepersonaliseerde stempel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.