Eos 45 voorbeïnkte inktende stempel

Colop EOS 45

Flash-stempel EOS 45. Max. 6 regels. Geschikt voor ca 20.000 afdrukken.

Afdrukformaat: 82 x 25mm

71,72 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

De Colop EOS 45 stempel met eigen tekst en/of logo!

Maak Uw Stempel Persoonlijk

 

Productinfo:

  • Geavanceerd zelfinktend ontwerp: Ervaar de innovatieve werking van de Colop EOS 45 stempel. In plaats van een traditioneel inktkussen, maakt deze gebruik van een foamlaag met hoogwaardige inkt voor scherpe en heldere afdrukken.
  • Langdurige prestaties en navulbaarheid: De EOS 45 stempel gaat tot wel 20.000 afdrukken mee, en daarna kan deze gemakkelijk worden bijgevuld met de speciale EOS inkt.
  • Ruime keuze aan inktkleuren: Personaliseer uw afdrukken met een breed scala aan beschikbare kleuren, zoals zwart, blauw, rood en groen, die aansluiten bij uw stijl en voorkeur.
  • Geschikt voor verschillende papiersoorten: De veelzijdige EOS inkt maakt het stempelen op diverse papiersoorten mogelijk, inclusief het gladde MC papier.
  • Snelle levering: De EOS 45 stempel wordt binnen 1 tot 2 dagen geleverd, zodat u snel aan de slag kunt met uw gepersonaliseerde stempel.
  • Eenvoudig maatwerk: Maak uw stempel volledig op maat door uw handtekening, tekst, logo of andere afbeeldingen te uploaden via onze creator.
  • Royaal afdrukformaat: Met een afdrukformaat van 82x25mm biedt de EOS 45 voldoende ruimte voor diverse toepassingen.
  • Beschermend afdekkapje: Ter bescherming tegen stof en slijtage is de stempel uitgerust met een handig afdekkapje aan de onderzijde. Sluit de stempel altijd af met het afdekkapje na gebruik.

 

Ontdek de veelzijdigheid en personalisatiemogelijkheden van de Colop EOS 45 flash-stempel. Maak vandaag nog indruk met scherpe, op maat gemaakte afdrukken voor al uw zakelijke behoeften!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.