Eos 30 voorbeïnkte inktende stempel

Colop EOS 30

EOS 30. Max. 5 regels. Geschikt voor ca 20.000 afdrukken.

Afdrukformaat: 51 x 18mm

49,61 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Creëer persoonlijke afdrukken met de Colop EOS 30 zelfinktende stempel!

Product Info: De Colop EOS 30 flash-stempel is de ideale keuze om uw eigen tekst en/of logo gemakkelijk op papier aan te brengen. Deze geavanceerde zelfinktende stempel heeft geen traditioneel inktkussen, maar een speciale foamlaag met ingebouwde inkt, waardoor het stempelen soepel en efficiënt verloopt. Of het nu voor zakelijke doeleinden is of voor persoonlijk gebruik, de EOS 30 stempel levert altijd scherpe en opvallende afdrukken.

 

Belangrijkste Kenmerken:

 • Zelfinktende stempel met foamlaag en ingebouwde inkt.
 • Langdurig gebruik: tot wel 20.000 afdrukken voordat bijvulling nodig is.
 • Bijvulbaar met speciale EOS inkt.
 • Beschikbaar in 4 kleuren: zwart, blauw, rood en groen.
 • Geschikt voor het stempelen op gewoon papier en gladde papiersoorten, zoals MC papier.
 • Ideaal voor zowel kantooromgevingen als persoonlijk gebruik.
 • Snelle levertijd: binnen 1 tot 2 dagen.

 

Overige Informatie:

 • Gebruik uitsluitend de EOS inkt voor uw EOS stempel; andere soorten inkt kunnen schade veroorzaken. De speciale EOS inkt is verkrijgbaar in verschillende kleuren en geschikt voor afdrukken op gewoon papier, maar ook voor gladde papiersoorten, zoals MC papier.
 • Voor gepersonaliseerde stempels, waaronder handtekeningstempels, stempels met tekst, logo's of andere afbeeldingen, kunt u gebruik maken van onze creator. Upload uw ontwerp naar de creator en ontwerp de perfecte stempel die bij uw wensen past.
 • De EOS 30 heeft een afdrukformaat van 51x18mm, wat voldoende ruimte biedt voor uw gepersonaliseerde afdrukken.
 • Gebruik altijd het afdekkapje aan de onderzijde van de stempel om de levensduur te verlengen en de stempel te beschermen tegen stof.

 

Met de Colop EOS 30 stempel kunt u moeiteloos professionele afdrukken maken op gewoon papier en gladde papiersoorten. Personaliseer uw flash-stempel vandaag nog voor scherpe en opvallende resultaten!

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.