Eos 20 voorbeïnkte inktende stempel

Colop EOS 20

EOS 20. Max. 4 regels. Geschikt voor ca 20.000 afdrukken.

Afdrukformaat: 38 x 14mm

44,70 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Verbeter de Werkplek met de Krachtige EOS 20 Stempel: Scherpe Afdrukken voor Elke Kantooromgeving!

Productomschrijving: Ontdek de indrukwekkende Colop EOS 20 stempel, een geavanceerd zelfinktend stempelapparaat met duurzaamheid en haarscherpe afdrukken als kenmerk. Speciaal ontworpen voor kantooromgevingen, biedt deze veelzijdige stempel de mogelijkheid om uw eigen tekst, logo of afbeelding te gebruiken voor een gepersonaliseerde stempelervaring. Profiteer van de geavanceerde functies en consistente prestaties van de EOS 20 stempel, die uw documenten een professionele uitstraling geeft.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Geavanceerde zelfinktende technologie: De EOS 20 stempel maakt gebruik van een slimme foamlaag met inkt, waardoor er geen afzonderlijk inktkussen nodig is. Dit zorgt voor een moeiteloze en schone stempelervaring.
  • Langdurige efficiëntie: Met een indrukwekkende capaciteit van maximaal 20.000 afdrukken voordat bijvulling nodig is, biedt de EOS 20 stempel een duurzame oplossing voor intensief gebruik.
  • Eenvoudig bijvullen: Als de inkt op is na duizenden afdrukken, kunt u de speciale EOS inkt gemakkelijk bijvullen. U heeft de keuze uit vier kleuren: zwart, blauw, rood en groen.
  • Professionele afdrukken: De geavanceerde technologie van de EOS stempels staat garant voor scherpe en duidelijke afdrukken die een professionele uitstraling geven aan uw documenten.
  • Perfect voor kantoorgebruik: De EOS 20 stempel is specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een kantooromgeving, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is voor dagelijkse administratieve taken en papierwerk.

 

Belangrijke tips:

  • Gebruik uitsluitend de speciale EOS inkt om de beste resultaten te behalen en de levensduur van uw stempel te verlengen. Het gebruik van andere inktsoorten kan de prestaties negatief beïnvloeden.
  • Naast standaard papier is de EOS inkt vaak ook geschikt voor glad MC-papier, waardoor de stempel ook op moeilijkere oppervlakken uitstekend werkt.
  • Met een afdrukformaat van 38x14 mm biedt de EOS 20 stempel veelzijdigheid en geschiktheid voor diverse stempeltoepassingen.
  • Het afdekkapje aan de onderzijde van de stempel is essentieel om de stempel te beschermen tegen stof en beschadiging. Gebruik dit altijd bij het opbergen van de stempel.

 

Met de EOS 20 stempel haalt u een veelzijdig en betrouwbaar stempelapparaat in huis dat uw werkplek aanzienlijk zal verbeteren. Bestel vandaag nog en ontvang binnen 1 à 2 dagen uw gepersonaliseerde stempel. Voor meer maatwerk, zoals handtekeningstempels en andere afbeeldingen, kunt u gebruikmaken van onze handige creator-tool.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.