Colop Classic 2660 GREEN LINE | Stempelfabriek.nl

Colop Classic 2660GL

Colop 2660 GL milieuvriendelijke stempel voor max. 6 regels eigen tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 58 x 37mm

100,48 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Classic 2660 Green Line - Een Groene Keuze voor Uw Stempelwerk

De Colop Classic 2660 Green Line is een hoogwaardige stempel met een draaibare datum en de mogelijkheid om maximaal 6 regels tekst naar keuze toe te voegen. Deze stempel biedt u de kans om belangrijke boodschappen, notities of andere aanduidingen eenvoudig en professioneel te markeren. Met een maximale afdrukafmeting van 58x37mm en een afdrukhoogte van 4mm, zijn uw teksten en datums duidelijk leesbaar.

 

Voordelen:

Zelfinktend: De Colop Classic 2660 Green Line heeft een ingebouwd inktkussen, waardoor u geen aparte inkt hoeft aan te schaffen. Het stempelkussen gaat gemiddeld 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, dus u kunt langdurig stempelen zonder u zorgen te maken over de inktvoorraad.

Duurzaam en Robuust: Deze stempel is gemaakt van hoogwaardige materialen, inclusief een stevig metalen montuur, waardoor hij bestand is tegen intensief gebruik. De Colop Classic 2660 Green Line staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat u keer op keer scherpe en heldere afdrukken kunt maken.

Eenvoudig te Vervangen: Het stempelkussen is eenvoudig zelf te vervangen wanneer het bijna leeg is, waardoor u tijd en moeite bespaart.

Milieuvriendelijk: Als onderdeel van de Green Line-collectie is de Colop Classic 2660 Green Line een bewuste keuze voor het milieu. Ongeveer 80% van het materiaal van deze stempel is gemaakt van gerecycled kunststof, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst zonder concessies te doen aan de prestaties.

Aanpasbaar: Wanneer uw bericht verandert en u een nieuwe tekst op de stempel wilt, is dat geen probleem. U kunt eenvoudig een nieuw stempelplaatje bestellen en dit in de Colop Classic 2660 Green Line plaatsen.

Met de Colop Classic 2660 Green Line kiest u voor een betrouwbare, milieuvriendelijke en veelzijdige datumstempel die perfect is voor al uw stempelwerk. Kies voor duurzame kwaliteit en maak indruk met heldere, professionele afdrukken!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.