Colop Classic 2660 d

Colop Classic 2660

Colop Classic 2660. Zelfinktende datumstempel voor max. 6 regels eigen tekst en datum.

Afdrukformaat: 58 x 37mm

100,48 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Ontwerp uw persoonlijke stempelafdruk met de veelzijdige Colop Classic 2660/D!

De Colop Classic 2660/D wordt beschouwd als de grootste stempel in de Classic serie en is een krachtige zelfinktende stempel. Met dit apparaat kunt u moeiteloos uw eigen stempelafdruk online ontwerpen, met afmetingen tot 58x37mm. Of het nu gaat om bedrijfslogo's, adresgegevens, persoonlijke berichten of andere belangrijke informatie, de Colop Classic 2660/D biedt een uitstekende oplossing voor al uw stempelbehoeften.

 

Voordelen:

  • Zelfinktend ontwerp voor eenvoudig en schoon gebruik.
  • De stempel biedt plaats aan maximaal 6 regels tekst plus een datum, waardoor u veel informatie in één keer kunt afdrukken.
  • Het ingebouwde inktkussentje gaat lang mee en kan tot 4.000 tot 7.000 afdrukken produceren voordat vervanging nodig is.
  • Ontwerp uw eigen stempelafdruk gemakkelijk online en krijg volledige controle over het uiterlijk.
  • Met een royaal afdrukformaat van 58x37mm zorgt de stempel voor een professionele uitstraling.
  • De stempel is stevig gebouwd met hoogwaardige materialen voor langdurig gebruik.

Met de Colop Classic 2660/D haalt u een betrouwbare en flexibele stempel in huis die aan al uw stempelbehoeften voldoet. Of het nu voor zakelijk of persoonlijk gebruik is, deze stempel levert consequent scherpe en heldere afdrukken. Ontwerp vandaag nog uw eigen stempelafdruk en ervaar het gemak en de effectiviteit van de Colop Classic 2660/D!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.