Colop Classic 2400

Colop Classic 2400. Zelfinktende stempel (topkwaliteit). Max. 6 regels tekst/afbeelding.

Afdrukformaat: 58 x 27mm

68,75 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Classic 2400 - Zelfinktende Stempel van Uitstekende Kwaliteit

Ontdek de Colop Classic 2400, een zelfinktende stempel die ideaal is voor intensief gebruik. Deze stempel bevat een ingebouwd stempelkussen, dat garant staat voor maar liefst 4.000 à 7.000 afdrukken, en een robuust metalen frame voor langdurige prestaties. Met een maximale afdrukafmeting van 58x27 mm biedt de stempel voldoende ruimte om uw gewenste tekst of logo duidelijk weer te geven.

Het onderhoud van de Colop Classic 2400 is eenvoudig dankzij het moeiteloos vervangbare stempelkussen. Indien uw tekst of logo verandert, kunt u eenvoudig een nieuw tekstplaatje bestellen zonder de gehele stempel te vervangen, wat kosteneffectief is.

 

Voordelen:

  • Het ingebouwde stempelkussen heeft een indrukwekkende levensduur van ongeveer 4.000 à 7.000 afdrukken, zodat u langdurig kunt stempelen zonder de inkt te vernieuwen.
  • Het stevige metalen frame zorgt voor duurzaamheid en maakt de stempel geschikt voor intensief gebruik.
  • Met een maximale afdrukafmeting van 58x27 mm heeft u voldoende ruimte om uw tekst of logo helder te presenteren.
  • Het vervangen van het stempelkussen is een eenvoudige taak, waardoor het onderhoud moeiteloos verloopt en tijd wordt bespaard.
  • Indien gewenst kunt u een nieuw tekstplaatje bestellen om de stempel aan te passen aan een andere tekst of logo, wat flexibiliteit en besparingen oplevert.

Met de Colop Classic 2400 haalt u een hoogwaardige, gebruiksvriendelijke en veelzijdige stempel in huis die perfect aansluit bij uw professionele behoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.