Colop Classic 2360

Colop Classic 2360

Colop 2360. Zelfinktende stempel (topkwaliteit) voor max. 4 regels tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 45 x 30mm

75,37 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Uitstekende Functionaliteit en Duurzaamheid - Colop Classic 2360 Zelfinktende Datumstempel

Maak kennis met de veelzijdige Colop Classic 2360 Zelfinktende Datumstempel, een essentieel hulpmiddel voor diverse dagelijkse toepassingen. Deze stempel is voorzien van een handige draaibare datum en biedt ruimte voor maximaal vier regels aanpasselijke tekst. Met een compact afdrukformaat van 45x30mm en een afdrukhoogte van 4mm, garandeert deze stempel efficiëntie zonder concessies te doen aan prestaties.

 

Voordelen:

Optimale Functionaliteit: De Colop Classic 2360 Zelfinktende Datumstempel biedt gemak dankzij de draaibare datum en de mogelijkheid om vier regels tekst naar keuze af te drukken. Ideaal voor essentiële informatie, zoals datums, adressen, notities, en meer.

Ingebouwde Inktvoorziening: Deze zelfinktende stempel maakt het gedoe met aparte inkt overbodig. Het duurzame inktkussen gaat moeiteloos 4.000 à 7.000 afdrukken mee, waardoor een continue stempelervaring gegarandeerd is.

Duurzame Constructie: Het stevige metalen montuur en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de Colop Classic 2360 Zelfinktende Datumstempel bestand is tegen intensief en herhaaldelijk gebruik. Een betrouwbare partner voor dagelijks stempelwerk.

Eenvoudig Onderhoud: Het inktkussen is gemakkelijk door de gebruiker zelf te vervangen, waardoor de stempel altijd klaar is voor hoogwaardige afdrukken.

Volledig Aanpasbaar: Veranderingen in tekst vereisen geen nieuwe stempel. U kunt altijd een nieuw stempelplaatje verkrijgen, waardoor de Colop Classic 2360 Zelfinktende Datumstempel een kostenefficiënte keuze is op de lange termijn.

De Colop Classic 2360 Zelfinktende Datumstempel biedt ultieme functionaliteit en duurzaamheid, ideaal voor dagelijks gebruik thuis, op kantoor of in een professionele omgeving.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.