Colop Classic 2160/D

Colop Classic 2160

Colop Classic 2160. Zelfinktende datumstempel voor max. 2 regels eigen tekst en datum.

Afdrukformaat: 41 x 24mm

60,81 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Classic 2160/D - Zelfinktende Datumstempel met extra tekst

Met de Colop Classic 2160/D haalt u een hoogwaardige zelfinktende datumstempel in huis. Deze veelzijdige stempel biedt ruimte voor aangepaste teksten en/of afbeeldingen, naast de handige datumfunctie. Het ingebouwde stempelkussen gaat lang mee, met maar liefst 4.000 à 7.000 afdrukken. Dankzij het duurzame metalen montuur is de stempel geschikt voor frequent en intensief gebruik. Bovendien is het stempelkussen gemakkelijk te vervangen, waardoor u er lang plezier van zult hebben. Indien gewenst kunt u in de toekomst de tekst aanpassen door eenvoudig nieuwe stempelplaatjes aan te schaffen.

 

Voordelen:

  • Hoogwaardige zelfinktende datumstempel met flexibele tekstmogelijkheden
  • Ingebouwd stempelkussen voor duizenden afdrukken
  • Stevig metalen montuur voor langdurig en intensief gebruik
  • Gemakkelijk vervangbaar stempelkussen
  • Mogelijkheid tot toekomstige tekstwijzigingen met nieuwe stempelplaatjes
  • Afdrukformaat maximaal 41x24mm, met datumnotatie in een rechthoekige vorm

Voeg een professionele uitstraling toe aan uw documenten met de betrouwbare Colop Classic 2160/D. Deze stempel met datumfunctie biedt consistent scherpe en heldere afdrukken, ideaal voor het markeren van facturen, bestellingen en belangrijke documenten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.