Colop Classic 2106 cijferstempel

Colop Classic 2106

Colop Classic Line 2106, cijferbandstempel 4 mm hoog, met 6 banden. Topkwaliteit.

34,41 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Colop Classic 2106 - Veelzijdige Zelfinktende Cijferbandstempel voor Vlekkeloze Afdrukken

Producttekst: Ontdek de hoogwaardige Colop Classic 2106, een innovatieve zelfinktende cijferbandstempel die u verzekert van vloeiende en nauwkeurige afdrukken. Deze stempel met 6 banden en een schrifthoogte van 4 mm biedt talloze toepassingsmogelijkheden, waaronder het dateren, nummeren en markeren van belangrijke informatie.

 

Voordelen:

Robuust en Betrouwbaar: De Colop Classic 2106 is vervaardigd om lang mee te gaan, waardoor u verzekerd bent van duurzame prestaties zonder afbreuk te doen aan de afdrukkwaliteit.

Handige Zelfinktende Functie: Met het ingebouwde inktkussen is apart ininkten verleden tijd. Het stempelkussen voorziet zichzelf automatisch van inkt, wat resulteert in consistente en scherpe afdrukken bij elke aanslag.

Langdurig Inktgebruik: Het inktkussen van de Colop Classic 2106 gaat gemiddeld 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat vervanging nodig is. Dit betekent dat u langdurig kunt stempelen zonder zorgen over inkttekort.

Eenvoudig Vervangbaar Inktkussen: Wanneer het inktkussen uiteindelijk op raakt, kunt u dit eenvoudig zelf vervangen. Dit bespaart tijd en zorgt voor een naadloze overgang naar een nieuw inktkussen.

Nauwkeurige Cijferafdrukken: Met 6 aanpasbare banden en een schrifthoogte van 4 mm kunt u getallen en data met precisie en duidelijkheid op diverse documenten en materialen stempelen.

Gebruiksvriendelijk Ontwerp: De Colop Classic 2106 is ontworpen met oog voor gebruiksgemak. Het stempelen vereist minimale inspanning en zorgt voor een moeiteloze gebruikservaring.

Met de Colop Classic 2106 haalt u een betrouwbare en veelzijdige zelfinktende cijferbandstempel in huis die perfect aansluit op uw diverse stempelbehoeften. De duurzaamheid, automatische inktvoorziening en eenvoudige vervanging van het inktkussen maken dit product de ideale keuze voor al uw stempelwerkzaamheden.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.