Colop 2100/4

Colop Classic 2100/4

Colop Classic 2100/4. Zelfinktende stempel met datum 4 mm. hoog.

39,01 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Colop Classic 2100/4 - Zelfinktende Stempel voor Datums

Met de Colop Classic 2100/4 haalt u een hoogwaardige zelfinktende stempel voor datums in huis. De stempel heeft een afdrukhoogte van 4 mm, waardoor u moeiteloos belangrijke datums kunt markeren op verschillende documenten en formulieren. Deze stempel is ontworpen om frequent te gebruiken en staat bekend om zijn duurzame en stevige constructie, waardoor het een betrouwbare keuze is voor dagelijks gebruik.

 

Voordelen:

Zelfinktend gemak: De Colop Classic 2100/4 is uitgerust met een ingebouwd inktkussentje, waardoor u geen aparte stempelkussens hoeft aan te schaffen. Dit zorgt voor een automatische en vlekkeloze inkttoevoer bij elke stempelafdruk.

Lange levensduur: Het ingebouwde inktkussen kan maar liefst 4.000 à 7.000 afdrukken maken voordat vervanging nodig is. Dit garandeert langdurig gebruik zonder onderbrekingen.

Sterk metalen frame: De stempel heeft een robuust metalen frame, waardoor het bestand is tegen intensief gebruik en slijtage.

Eenvoudig inktkussen vervangen: Wanneer het inktkussen op is, kunt u dit eenvoudig zelf vervangen. Dit bespaart tijd en kosten ten opzichte van het aanschaffen van een volledig nieuwe stempel.

Met de Colop Classic 2100/4 bent u verzekerd van betrouwbare prestaties, gebruiksgemak en een lange levensduur. Het is een onmisbare tool voor al uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.