Colop Classic 2010 cijferstempel

Colop Classic 2010

Colop Classic Line 2010, cijferbandstempel 5 mm hoog, met 10 banden. Topkwaliteit.

47,23 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Verbeter uw afdrukresultaten met de Colop Classic 2010 - Zelfinktende Cijferbandstempel

Ontdek de uitmuntende prestaties van de Colop Classic 2010, een hoogwaardige zelfinktende cijferbandstempel. Met 10 banden en een schrifthoogte van 5 mm, kunt u eenvoudig cijfers, datums, prijzen en andere numerieke waarden markeren.

De stevige constructie van de stempel zorgt niet alleen voor een comfortabele grip, maar garandeert ook consistente afdrukresultaten, keer op keer. Het kenmerkende aspect van de Colop Classic 2010 is het ingebouwde inktkussen, dat tot wel 4.000 tot 7.000 afdrukken meegaat voordat vervanging nodig is. Dit betekent dat u minder vaak inkt hoeft te vervangen en continu kunt blijven stempelen.

Het navullen van de inkt is een moeiteloze taak die u zelf kunt uitvoeren, waardoor u altijd scherpe en duidelijke afdrukken krijgt zonder geknoei met losse inktflesjes.

 

Voordelen:

  • Cijferbandstempel met 10 banden en een schrifthoogte van 5 mm voor nauwkeurige afdrukresultaten.
  • Ideaal voor het markeren van cijfers, datums, prijzen en andere numerieke waarden.
  • Duurzame constructie voor langdurig gebruik en een ergonomisch ontwerp voor comfortabele grip.
  • Ingebouwd inktkussen gaat ca. 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, waardoor frequente inktvervanging niet nodig is.
  • Gemakkelijk zelf het inktkussen vervangen voor continu probleemloos afdrukken.
  • Bespaar tijd en moeite met deze efficiënte en gebruiksvriendelijke cijferbandstempel.

Met de Colop Classic 2010 haalt u een betrouwbare en duurzame stempel in huis die aan al uw stempelbehoeften voldoet. Of u deze nu gebruikt voor zakelijke documenten, administratieve taken of persoonlijk gebruik, met deze stempel bent u verzekerd van consistente en heldere afdrukken, zonder enige moeite.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.