Colop Classic 2000/WD

Colop Classic 2000/WD

Woord/datumstempel met verschillende (door te draaien) teksten. Afdrukhoogte: 4 mm

50,24 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Colop Classic 2000/WD - All-in-one Stempel voor Datum en Standaardteksten

Teksten: BEANTWOORD BESTELD VERPAKT GEANULEERD GEBOEKT GECONTROLEERD AANGEMAAND GERETOURNEERD AFGELEVERD BETAALD VERZONDEN ONTVANGEN

Colop Classic 2000/WD woord datum stempel met diverse teksten. Eenvoudig in gebruik en makkelijk te verzetten. Wordt geleverd binnen 1 werkdag. Start met het bestellen van je eigen verstelbare stempel. Een must-have voor op het kantoor. Snel geleverd en een uitstekende service.

Met de Colop Classic 2000/WD haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke stempel in huis die je kantoorwerkzaamheden vergemakkelijkt. Deze slimme stempel combineert een handige draaibare datumfunctie met een selectie van veelgebruikte standaardteksten. De afdrukhoogte van zowel de datum als de tekst is 4 mm, waardoor je altijd een professionele en duidelijke afdruk krijgt op elk document. Of het nu gaat om administratieve taken, documentbeheer of postverwerking, deze stempel biedt een efficiënte oplossing voor diverse toepassingen.

 

Voordelen:

  • Eenvoudige bediening: De Colop Classic 2000/WD is zeer gebruiksvriendelijk. Met een simpele draaibeweging kies je de gewenste datum en selecteer je de juiste tekst voor een snelle en foutloze afdruk.
  • Flexibel en aanpasbaar: Pas de datum naar wens aan en maak gebruik van verschillende standaardteksten om aan specifieke behoeften te voldoen. Deze alles-in-één stempel bespaart tijd en gedoe zonder de noodzaak van meerdere stempels.
  • Langdurig gebruik: Het ingebouwde inktkussentje gaat maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, waardoor je langdurig kunt stempelen zonder je zorgen te maken over het vervangen van het inktkussen. Een kostenefficiënte keuze op de lange termijn.
  • Snelle levering en uitstekende service: Bestel vandaag nog jouw Colop Classic 2000/WD stempel en profiteer van een snelle levering en uitstekende service. Je kunt direct aan de slag met efficiënt en georganiseerd werken.
  • Onmisbaar op kantoor: Met essentiële woorden zoals "BEANTWOORD", "BESTELD", "GEANULEERD", "AANGEMAAND" en meer, is deze stempel een onmisbaar hulpmiddel voor elk kantoor of bedrijf. Vereenvoudig communicatie, documentatie en het bijhouden van belangrijke taken en processen.

Bestel nu jouw Colop Classic 2000/WD stempel en ontdek zelf het gemak van efficiënt stempelen. Vereenvoudig jouw werkprocessen met deze handige all-in-one stempel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.