Colop Classic 2000/5

Colop Classic 2000/5

Colop Classic 2000/5. Zelfinktende stempel met datum 5 mm hoog.

44,66 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Colop Classic 2000/5 - Zelfinktende Datumstempel voor Scherpe Datummeldingen

De Colop Classic 2000/5 is een hoogwaardige zelfinktende datumstempel, ontworpen om frequent gebruik te weerstaan. Met een stempelhoogte van 5 mm biedt deze stempel duidelijke en professionele datummeldingen. Het stevige metalen montuur staat garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, terwijl het ingebouwde stempelkussen tot wel 4000 à 7000 afdrukken kan maken voordat het vervangen moet worden. Deze stempel is onmisbaar voor kantoren, bedrijven en andere organisaties waar het stempelen van datums een veelvoorkomende taak is.

 

Voordelen:

  • Efficiënt en Tijdbesparend: Dankzij het zelfinktende mechanisme is het stempelen van datums met de Colop Classic 2000/5 moeiteloos en snel.
  • Uitstekende Afdrukkwaliteit: Met een stempelhoogte van 5 mm levert deze stempel scherpe en goed leesbare datummeldingen.
  • Stevig en Betrouwbaar: Het robuuste metalen montuur van de stempel garandeert een langdurige en betrouwbare werking, zelfs bij intensief gebruik.
  • Lange Levensduur van Inkt: Het ingebouwde stempelkussen kan tot wel 4000 à 7000 afdrukken maken voordat het aan vervanging toe is, waardoor u langdurig kunt stempelen zonder onderbrekingen.
  • Eenvoudig te Vervangen Stempelkussen: Wanneer het stempelkussen leeg raakt, is het gemakkelijk te vervangen voor een probleemloze voortzetting van het stempelproces.

Met de Colop Classic 2000/5 haalt u een hoogwaardige en gebruiksvriendelijke datumstempel in huis. Deze betrouwbare en efficiënte stempel is onmisbaar voor elke werkplek waar datums regelmatig gemeld moeten worden.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.