Colop 18012 cijferbandstempel

Colop 18012

Cijferbandstempel met 12 cijfers (0-9). Schrifthoogte 18 mm.

125,51 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Innovatieve Handstempel: Cijferband Colop 18012

 

Productinformatie - Cijferband Colop 18012 Handstempel

De Cijferband Colop 18012 Handstempel is een vooruitstrevende oplossing voor accuraat markeren en nummeren. Dankzij zijn unieke ontwerp met een draaibaar mechanisme kunt u 12 individuele cijfers selecteren, variërend van 0 tot 9. Dit assortiment wordt aangevuld met symbolen zoals "/", "-", en ".". Hierdoor ontstaat een scala aan mogelijkheden om aangepaste combinaties te creëren die aansluiten bij uw specifieke afdrukvereisten. Of het nu gaat om datums, nummerreeksen, of speciale codes, deze handstempel levert scherpe resultaten die onmiddellijk de aandacht trekken.

 

Kenmerken van de Cijferband Colop 18012 Handstempel:

Flexibele Cijferbanden: Met het draaimechanisme van 12 individuele cijfers kunt u moeiteloos unieke combinaties samenstellen voor elke afdruk.

Diverse Opties: Het bereik van cijfers van 0 tot 9, plus aanvullende symbolen (/ - .), biedt een breed scala aan afdrukmogelijkheden.

Opvallende Schrifthoogte: Met een opvallende schrifthoogte van 18 mm zijn uw afdrukken helder en gemakkelijk leesbaar.

Aanpasbare Keuzes: Naast de standaard cijfers heeft u de mogelijkheid om speciale banden te kiezen met diverse symbolen. Neem contact op voor gepersonaliseerde prijsopgaven en maatwerkopties.

Optimale Resultaten met Stempelkussen: Voor de meest optimale resultaten raden we aan om gebruik te maken van een afzonderlijk stempelkussen. U heeft de vrijheid om te kiezen uit ons gevarieerde aanbod stempelkussens en stempelinkten om uw afdrukken te perfectioneren.

 

Praktisch Advies:

Bij het selecteren van de juiste inkt en het geschikte stempelkussen is het van essentieel belang om rekening te houden met het oppervlak waarop u de cijferstempel wilt gebruiken. De eigenschappen van het materiaal beïnvloeden de keuze van inkt en stempelkussen voor resultaten die langdurig scherp en duidelijk blijven.

Voor bijzondere symbolen of op maat gemaakte cijferbanden staan onze experts klaar om u te assisteren met persoonlijke prijsopgaven en maatwerkmogelijkheden. Schroom niet om contact met ons op te nemen via e-mail voor een stempel die perfect aansluit bij uw behoeften.

Kies voor de Cijferband Colop 18012 Handstempel en ervaar een nieuwe dimensie van precisie, veelzijdigheid en duurzaamheid bij het markeren van belangrijke numerieke reeksen. Creëer vandaag nog afdrukken die blijvend indruk maken!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.