Colop 18010 cijferbandstempel

Colop 18010

Cijferbandstempel met 10 cijfers (0-9). Schrifthoogte 18 mm.

82,63 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Handstempel Cijferband Colop 18010 met Verstelbare Cijfers

 

Productinformatie Cijferband Colop 18010:

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de Handstempel Cijferband Colop 18010. Met 10 individueel verstelbare cijfers biedt deze stempel u de vrijheid om aangepaste afdrukken te maken. Of u nu datums, nummers of speciale tekens nodig heeft, de Handstempel Cijferband Colop 18010 zorgt voor heldere en scherpe resultaten. Met een indrukwekkende afdrukhoogte van 18 mm zal deze stempel zeker opvallen.

 

Eigenschappen:

  • Handstempel met 10 cijferbanden (0-9 en extra tekens: / - . )
  • Cijfers kunnen afzonderlijk worden versteld voor maatwerk afdrukken
  • Afdrukhoogte van 18 mm voor optimale leesbaarheid
  • Optie om banden met andere speciale tekens aan te schaffen (vraag om een offerte)
  • Vereist een externe stempelkussen voor gebruik

 

Tips voor Optimaal Gebruik:

  • Kies zorgvuldig het stempelkussen en de inkt op basis van het oppervlak waarop u wilt afdrukken, omdat dit de inktkeuze en stempelkussenopties bepaalt.
  • Verken de mogelijkheden van afdrukken met speciale tekens door contact met ons op te nemen voor aangepaste banden.

 

Ontdek Meer:

De Handstempel Cijferband Colop 18010 is de ideale oplossing voor diverse stempeltoepassingen. Of u nu documenten moet markeren, voorraad moet beheren of materialen wilt personaliseren, deze stempel staat garant voor consistentie en betrouwbaarheid. Plaats vandaag nog uw bestelling en ontdek de wereld van nauwkeurige handafdrukken!

 

Let op: Bent u geïnteresseerd in specifieke alternatieve tekens in de cijferband? Stuur ons dan een e-mail en vraag een offerte aan.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.