Colop 18006 cijferbandstempel

Colop 18006

Cijferbandstempel met 6 cijfers (0-9). Schrifthoogte 18 mm.

58,18 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Cijferband Stempel Colop 18006: Uitmuntende Handstempel voor Gedetailleerde Afdrukken

 

Productinformatie:

De Cijferband Stempel Colop 18006 is een opvallende handstempel die uitblinkt in veelzijdigheid en precisie. Met de unieke mogelijkheid om 6 individuele draaibare cijfers te gebruiken, biedt deze stempel afdrukken met een hoogte van 18 mm en opvallende helderheid. Deze stempel is ontworpen om aan diverse stempelbehoeften te voldoen en levert consequent professionele resultaten bij elke afdruk.

 

Belangrijkste Eigenschappen:

  • Handstempel Colop 18006 met 6 apart draaibare cijfers (0-9 en speciale tekens: / - . ).
  • Afdrukhoogte van 18 mm voor duidelijke en goed leesbare resultaten.
  • Mogelijkheid om aanpasbare banden te verkrijgen met verschillende speciale tekens; voor maatwerk kunt u een persoonlijke offerte aanvragen.
  • Geschikt voor een reeks toepassingen, variërend van datumaanduiding tot prijsaanduiding en codering.
  • Vereist een afzonderlijk verkrijgbaar stempelkussen voor gebruik.
  • Keuze uit meerdere stempelkussens en stempelinkten om aan te passen aan de specifieke ondergrond en afdrukbehoeften.

 

Waarom Kiezen voor de Colop 18006 Cijferband Stempel:

Deze stempel is de optimale keuze voor wie nauwkeurige en consistente stempelafdrukken wenst met cijfers en speciale tekens. Of u nu administratieve taken, logistieke doelen, of persoonlijk gebruik in gedachten heeft, de Colop 18006 biedt de benodigde veelzijdigheid en precisie.

 

Let op: Indien u behoefte heeft aan speciale tekens die niet beschikbaar zijn op de standaardband, staan wij klaar om u te assisteren met een persoonlijke offerte. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

 

Voor al uw stempelvereisten biedt de Cijferband Stempel Colop 18006 de perfecte balans tussen gebruiksgemak, precisie en maatwerk. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

 

In deze stempel kunt u ook banden krijgen met andere speciale tekens. Stuur ons een mail indien u een ander teken wilt. Deze stempel met speciale tekens is nl 60% duurder dan de afgebeelde prijs.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.