Colop 18004 cijferbandstempel

Colop 18004

Cijferbandstempel met 4 cijfers (0-9). Schrifthoogte 18 mm.

44,95 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Cijferband Colop 18004: Handstempel met Draaibare Cijfers

 

Productinformatie:

Ontdek de veelzijdige Cijferband Colop 18004, een handstempel die zorgt voor nauwkeurige en professionele afdrukken. Met vier afzonderlijk draaibare cijfers en een schrifthoogte van 15 mm, is deze stempel ideaal voor diverse toepassingen zoals datums, nummering en codering. Hieronder vindt u de details van deze handige handstempel:

  • Handstempel met vier cijfers (0-9 en / - . )
  • De cijfers kunnen individueel gedraaid worden voor eenvoudige aanpassing
  • Schrifthoogte van 15 mm zorgt voor duidelijk leesbare afdrukken
  • Mogelijkheid om banden met andere speciale tekens te verkrijgen
  • Geschikt voor verschillende doeleinden dankzij zijn flexibiliteit

 

Verstelbare cijfers: Elk van de vier cijfers op de stempel kan afzonderlijk gedraaid worden, waardoor u snel verschillende combinaties kunt maken.

 

Helder afdrukresultaat: Met een schrifthoogte van 15 mm levert deze stempel afdrukken af die gemakkelijk leesbaar zijn, zelfs op kleinere oppervlakken.

 

Speciale tekens: Naast de gebruikelijke cijfers is het ook mogelijk om banden met andere speciale tekens te bestellen. Als u specifieke tekens nodig heeft, kunt u per e-mail contact met ons opnemen voor een offerteaanvraag.

 

Stempelkussen en inktkeuze: Afhankelijk van het oppervlak waarop u stempelt, kunt u een geschikt stempelkussen en de juiste inkt kiezen. Wij bieden verschillende opties aan om aan uw behoeften te voldoen.

 

Professionele uitstraling: Met deze hoogwaardige handstempel bereikt u consistent professionele resultaten, ongeacht het doel van de afdruk.

 

Aanvragen en Contact:

Heeft u specifieke wensen of wilt u aanvullende speciale tekens toevoegen aan uw stempelafdruk? Neem gerust contact met ons op via e-mail en vraag een offerte aan. Met de Cijferband Colop 18004 voegt u efficiëntie en professionaliteit toe aan uw stempelwerk, terwijl u altijd heldere en nauwkeurige afdrukken produceert.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.