Colop 15012 cijferbandstempel

Colop 15012

Cijferbandstempel met 12 cijfers (0-9). Schrifthoogte 15 mm.

98,24 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Cijferband Handstempel: Colop 15012 voor Haarscherpe Cijferafdrukken

 

Productinformatie:

Ontdek de grensverleggende mogelijkheden van de Colop 15012 Cijferband Handstempel. Met twaalf afzonderlijk verstelbare cijferbanden, inclusief de cijfers 0-9 en extra tekens (/ - .), biedt deze stempel een excellente oplossing voor uiteenlopende situaties waar nauwkeurige en scherpe cijferafdrukken van groot belang zijn. Met een opvallende afdrukhoogte van 15 mm zorgen de afdrukken voor een heldere presentatie, wat van essentieel belang is voor professionele documenten.

 

Kenmerken:

  • Geavanceerd Ontwerp: De Colop 15012 is met precisie en duurzaamheid in gedachten ontwikkeld, waardoor hij uitermate geschikt is voor intensief gebruik.
  • 12 Aparte Cijferbanden: Elke cijferband kan individueel worden aangepast, waardoor u moeiteloos de gewenste cijfercombinaties kunt instellen.
  • Inclusief Speciale Tekenopties: Naast de standaard cijfers 0 tot 9, biedt de stempel ook de mogelijkheid tot extra tekens (/ - .), waardoor u flexibiliteit heeft bij het creëren van afdrukken.
  • Afdrukhoogte van 15 mm: De afdrukken zijn haarscherp en goed leesbaar, zelfs op documenten met kleinere lettergroottes.
  • Uitbreidingsmogelijkheden: Deze stempel kan worden aangepast met banden met andere speciale tekens. Vraag naar op maat gemaakte offertes.

 

Aanvullende Vereisten:

  • Stempelkussen Vereist: Om de stempel te gebruiken, is een geschikt stempelkussen noodzakelijk. Kies uit ons ruime assortiment stempelkussens die aan uw specifieke behoeften voldoen.
  • Geschikte Stempelinkt: Selecteer de juiste stempelinkt op basis van het oppervlak waarop u de cijferstempel wilt gebruiken. Verschillende ondergronden vereisen verschillende inktopties.
  • Aangepaste Speciale Tekens: Heeft u behoefte aan specifieke tekens die niet standaard op de cijferband staan? Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde prijsopgave.

 

De Colop 15012 Cijferband Handstempel is een betrouwbare en veelzijdige keuze voor iedereen die nauwkeurige en scherpe cijferafdrukken nodig heeft. Of u nu te maken heeft met administratieve taken, boekhouding, voorraadbeheer of andere toepassingen, deze stempel staat garant voor consistent uitmuntende resultaten. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de precisie en doeltreffendheid van de Colop 15012.

 

Opmerking: Voor op maat gemaakte tekens en gepersonaliseerde offertes kunt u contact met ons opnemen via e-mail.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.