Colop 15010 cijferbandstempel

Colop 15010

Cijferbandstempel met 10 cijfers (0-9). Schrifthoogte 15 mm.

78,52 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Verken de Colop 15010 Cijferband Handstempel

Voor Nauwkeurige Afdrukken en Flexibele Mogelijkheden

 

Productinformatie:

De Colop 15010 Cijferband Handstempel is uw betrouwbare metgezel voor verschillende stempelbehoeften. Met zijn duurzame constructie en draaibare cijferbanden, verzorgt deze stempel consistent scherpe afdrukken. Of u nu cijfers, slashes (/), of punten (.) wilt stempelen, deze stempel biedt veelzijdigheid in overvloed. Door zijn afdrukhoogte van 15 mm wordt uw boodschap opvallend en professioneel weergegeven.

 

Belangrijkste Kenmerken:

  • Diversiteit in Cijferbanden: De handstempel is voorzien van 10 afzonderlijke cijferbanden (0-9 en / - . ), die u eenvoudig naar wens kunt aanpassen.
  • Degelijk en Betrouwbaar: Ontworpen met de focus op duurzaamheid en betrouwbaarheid, levert deze stempel consequent hoogwaardige resultaten bij elke afdruk.
  • Afdrukhoogte van 15 mm: Dankzij de opvallende afdrukhoogte van 15 mm springt uw boodschap direct in het oog en straalt deze professionaliteit uit.
  • Aanpasbaar en Flexibel: Naast cijfers kunt u ook andere speciale tekens toevoegen aan deze cijferband stempel. Wilt u specifieke tekens toevoegen? Neem dan via e-mail contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.
  • Apart Stempelkussen Benodigd: Vergeet niet dat u een apart stempelkussen moet aanschaffen om deze stempel te kunnen gebruiken. Kies uit ons assortiment stempelkussens en stempelinkten om de perfecte combinatie te vinden.
  • Ondergrond Overwegingen: De keuze van inkt en stempelkussen is afhankelijk van het oppervlak waarop u wilt stempelen. Zorg ervoor dat u de juiste combinatie kiest voor optimale afdrukkwaliteit.

 

Voeg een professioneel en georganiseerd aspect toe aan uw documenten, papieren en materialen met de veelzijdige Colop 15010 Cijferband Handstempel. Plaats vandaag nog uw bestelling en ervaar de nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijkheid van deze stempel.

 

Heeft u vragen of wilt u speciale tekens toevoegen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de ideale stempeloplossing die aan uw wensen voldoet.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.