Colop 15006 cijferbandstempel

Colop 15006

Cijferbandstempel met 6 cijfers (0-9). Schrifthoogte 15 mm.

50,31 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Maak Kennis met de Cijferband Colop 15006: Handstempel Precisie voor Scherpe en Duidelijke Afdrukken

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden en precisie van de Cijferband Colop 15006. Deze handstempel biedt scherpe en heldere afdrukken met gebruiksgemak en nauwkeurigheid. Ideaal voor administratieve en logistieke doeleinden, presenteert deze stempel een afdrukhoogte van 15 mm, waardoor uw berichten onmiskenbaar worden.

 

Productinformatie:

  • Type: Handstempel Colop 15006
  • Aantal cijfers: 6 (0-9 en extra tekens: / - . )
  • Cijferhoogte: 15 mm
  • Individueel draaibare cijfers voor nauwkeurige instellingen
  • Mogelijkheid tot extra cijferbanden met bijzondere tekens (verzoek een aangepaste offerte)
  • Vereist een apart stempelkussen voor gebruik

 

Eigenschappen en Voordelen:

  • Nauwkeurige afdrukken: Dankzij de individueel draaibare cijfers kunt u exacte combinaties maken en verwarring voorkomen.
  • Helder resultaat: Met een cijferhoogte van 15 mm levert deze stempel duidelijke en goed leesbare afdrukken.
  • Flexibiliteit in tekens: Naast de gangbare cijfers 0-9 kunt u speciale tekens zoals /, -, en . in uw afdrukken verwerken.
  • Aanpasbare mogelijkheden: Indien u specifieke speciale tekens nodig heeft, kunt u via e-mail contact met ons opnemen voor een op maat gemaakte offerte.

 

Belangrijke Overweging:

Bij het selecteren van het juiste stempelkussen en de juiste stempelinkt is het essentieel om te bedenken op welk oppervlak u de cijferstempel wilt gebruiken. De aard van het materiaal bepaalt welke inkt en stempelkussen het beste geschikt zijn, wat invloed heeft op de duurzaamheid en leesbaarheid van uw afdrukken.

 

Let op: Voor verzoeken voor cijferbanden met speciale tekens, kunt u contact met ons opnemen via e-mail voor een offerte op maat.

 

De Cijferband Colop 15006 is meer dan een gewone stempel; het is een instrument van precisie en betrouwbaarheid. Het is de perfecte metgezel voor diverse toepassingen waar scherpe en duidelijke afdrukken van groot belang zijn. Plaat

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.