Colop 15008 cijferbandstempel

Colop 12012

Cijferbandstempel met 12 cijfers (0-9). Schrifthoogte 12 mm.

98,24 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Ontdek de Cijferband Colop 12012: Uitstekende Handstempel voor Diverse Toepassingen

 

Productinformatie:

Maak kennis met de Cijferband Colop 12012, de ideale metgezel voor nauwkeurig stempelwerk met cijfers en speciale tekens. Met 12 afzonderlijk draaibare cijfers, inclusief nummers van 0 tot 9 en tekens zoals '/', '-' en '.', biedt deze handstempel ongeëvenaarde flexibiliteit en gebruiksgemak.

 

Belangrijkste Kenmerken:

  • Aantal cijfers: 12
  • Verscheidenheid aan cijfertypes: 0-9 en / - .
  • Hoogte van de cijfers: 12 mm
  • Individueel draaibare cijfers voor eenvoudige aanpassing
  • Duurzaam en betrouwbaar ontwerp voor langdurig gebruik
  • Geschikt voor datumering, nummering en identificatie
  • Optie om banden met andere speciale tekens te verkrijgen (vraag om meer informatie)
  • Stempelkussen apart verkrijgbaar (uit ons assortiment stempelkussens en stempelinkten)
  • Let op de ondergrond bij het kiezen van inkt en stempelkussen voor optimale resultaten

 

Productomschrijving:

De Cijferband Colop 12012 biedt u de mogelijkheid om diverse taken moeiteloos uit te voeren, variërend van datumering en nummering tot aangepaste identificatie. Of u nu werkzaam bent in een kantooromgeving, documenten beheert, of gepersonaliseerde labels nodig heeft, deze handstempel staat voor u klaar.

Met zijn hoogwaardige ontwerp garandeert dit stempelapparaat niet alleen duurzaamheid, maar ook precisie bij elke afdruk. Het is een onmisbaar instrument voor iedereen die streeft naar professionele stempelresultaten, ongeacht de specifieke taak.

 

Let op: Indien u behoefte heeft aan speciale tekens of aanpassingen die buiten ons standaard assortiment vallen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om op maat gemaakte oplossingen te bieden en voorzien u graag van een persoonlijke offerte die aansluit bij uw wensen.

 

Kies voor kwaliteit. Kies voor veelzijdigheid. Kies voor de Cijferband Colop 12012.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.