Colop 15008 cijferbandstempel

Colop 12010

Cijferbandstempel met 10 cijfers (0-9). Schrifthoogte 12 mm.

75,49 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Colop 12010 Cijferband Handstempe

Accurate Cijferafdrukken met Gemak

Ontdek de veelzijdigheid en precisie van de Colop 12010 Cijferband Handstempel, een slimme tool om cijfers moeiteloos en precies af te drukken. Met 10 individueel draaibare cijfers, variërend van 0 tot 9 en inclusief de tekens /, - en ., biedt deze stempel de flexibiliteit die u nodig heeft voor verschillende toepassingen. Of u nu datums, getallen of codes wilt afdrukken, deze handstempel garandeert consistente en duidelijke resultaten.

 

Productinformatie Colop 12010 Cijferband Handstempel:

  • Uitermate geschikt voor heldere afdrukken: De afdrukhoogte van 12 mm zorgt ervoor dat uw afdrukken goed leesbaar zijn en de aandacht trekken.
  • Volledig aanpasbare cijfers: Pas uw afdrukken nauwkeurig aan door simpelweg aan de cijferband te draaien.
  • Mogelijkheid voor speciale tekens: Indien u behoefte heeft aan specifieke tekens, kunt u via e-mail extra banden aanvragen en ontvangt u een op maat gemaakte offerte.
  • Betrouwbaarheid en duurzaamheid: Dankzij de solide constructie kunt u rekenen op langdurige prestaties zonder in te leveren op afdrukkwaliteit.
  • Compatibel met diverse stempelkussens en inkt: Maak een keuze uit ons assortiment stempelkussens en stempelinkten, afhankelijk van het oppervlak waarop u wilt afdrukken.

 

Wat is inbegrepen in deze set:

  • Colop 12010 Cijferband Handstempel met 10 cijfers
  • Afdrukhoogte van 12 mm

 

Let op:

  • Voor het gebruik van deze handstempel is een apart stempelkussen vereist.
  • Uw keuze voor stempelkussen en stempelinkt beïnvloedt de resultaten. Kies zorgvuldig op basis van het oppervlak waarop u wilt afdrukken.

 

Verbeter uw stempelervaring met de Colop 12010 Cijferband Handstempel en behaal met gemak professionele en nauwkeurige resultaten. Neem via e-mail contact op voor speciale tekens en ontvang een offerte op maat. Deze handstempel staat garant voor consistentie en precisie in al uw afdrukken!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.