Colop 12008 Cijferbandstempel

Colop 12008

Cijferbandstempel met 8 cijfers (0-9). Schrifthoogte 12 mm

62,86 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Afdrukken met de Cijferband Colop 12008

Handstempel van Topkwaliteit

Ontdek de Veelzijdigheid van de Cijferband Colop 12008: Een Premium Handstempel voor Nauwkeurige Afdrukken

 

Productinformatie:

Betreed de wereld van feilloze stempelafdrukken met de Cijferband Colop 12008, een handstempel van hoogwaardige kwaliteit die ontworpen is om duidelijke en nauwkeurige cijferafdrukken te creëren. De cijferband, bestaande uit 8 individueel instelbare cijfers, biedt een scala aan mogelijkheden om nummers en datums vlekkeloos te markeren. Of u nu bezig bent met administratieve taken, inventarisbeheer of documentverificatie, de Cijferband Colop 12008 zal al snel uw betrouwbare metgezel worden voor dagelijkse stempelbehoeften.

 

Kenmerken van de Cijferband Colop 12008:

 1. Diverse Cijfercombinaties: Met zijn cijferband die 8 afzonderlijk verstelbare cijfers bevat, variërend van 0 tot 9 en inclusief tekens zoals /, -, en .., hebt u de mogelijkheid om uiteenlopende combinaties te vormen die perfect aansluiten bij uw specifieke toepassingen.
 2. Verstelbare Afdrukhoogte: Dankzij de opvallende afdrukhoogte van 12 mm, levert deze stempel altijd heldere en goed leesbare afdrukken, zelfs op kleinere documenten.
 3. Personalisatiemogelijkheden: Als u een persoonlijk tintje wilt toevoegen, kunt u speciale tekens aan de cijferbanden toevoegen. Neem gerust contact met ons op via e-mail om een offerte aan te vragen voor op maat gemaakte tekens.
 4. Essentieel Stempelkussen: Voor optimale resultaten raden we aan om een afzonderlijk stempelkussen te gebruiken in combinatie met de Colop 12008. We bieden een gevarieerd assortiment stempelkussens en stempelinkten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
 5. Let op: Bij het selecteren van het juiste stempelkussen en de stempelinkt is het van groot belang om rekening te houden met de ondergrond waarop u gaat stempelen. De juiste keuze garandeert heldere en duurzame resultaten.

 

De Cijferband Colop 12008 is uw perfecte bondgenoot voor professionele en moeiteloze stempelafdrukken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek hoe deze handstempel uw dagelijkse taken kan vereenvoudigen.

Heeft u specifieke wensen of wilt u aangepaste tekens toevoegen? Stuur ons gerust een e-mail en vraag een offerte aan.

 

Specificaties van de Cijferband Colop 12008:

 • Productmodel: Colop 12008
 • Aantal Beschikbare Cijfers: 8 (0-9 en /, - , .)
 • Afdrukhoogte: 12 mm
 • Personalisatiemogelijkheden: Ja, neem contact op voor een offerte
 • Benodigd Stempelkussen: Ja, apart verkrijgbaar
 • Extra Stempelkussens en Stempelinkten: Beschikbaar
 • Keuze van Stempelinkt afhankelijk van de Ondergrond: Ja, maak zorgvuldig uw keuze voor optimale resultaten

 

Bestel nu de Cijferband Colop 12008 en geniet van duidelijke, georganiseerde stempelafdrukken voor elke situatie!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.