Colop 09012 cijferbandstempel

Colop 09012

Colop Cijferbandstempel met 12 cijfers (0-9). Afdrukhoogte 9 mm.

44,64 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Ontdek de Colop 09012 Handstempel: Dynamische Nummering met Draaibare Cijferband - 12 Cijfers

Maak kennis met de veelzijdige eigenschappen van de Colop 09012 handstempel, speciaal ontworpen voor nauwkeurige nummering en codering. Met zijn reeks van 12 afzonderlijke draaibare cijferbanden, inclusief numerieke cijfers (0-9) en enkele bijzondere symbolen (/ - .), ervaart u grenzeloze flexibiliteit bij het creëren van unieke nummersequenties en patronen. De schrifthoogte van 9 mm zorgt ervoor dat uw afdrukken altijd helder en leesbaar zijn, zelfs op kleine oppervlakken.

 

Productinformatie stempel met 12 cijfers:

Draaibare Cijferbanden: Deze handstempel is voorzien van 12 cijferbanden die individueel draaibaar zijn, waardoor u met gemak verschillende nummersequenties kunt instellen.

Inclusief Speciale Symbolen: Naast de numerieke cijfers (0-9) bevat de cijferband ook enkele speciale symbolen (/ - .), wat extra mogelijkheden biedt voor het markeren en coderen van informatie.

Duidelijke 9 mm Afdrukhoogte: Met een afdrukhoogte van 9 mm worden scherpe en gemakkelijk leesbare afdrukken verkregen, zelfs op beperkte oppervlakken.

Volledig Aanpasbaar: Indien u behoefte heeft aan andere speciale tekens, staan we klaar om aangepaste cijferbanden voor u te realiseren. Neem contact met ons op via e-mail om een offerte op maat aan te vragen.

Compatibiliteit Gegarandeerd: Voor optimale prestaties vereist deze handstempel een apart stempelkussen. We bieden verschillende stempelkussens en inktsoorten aan, passend bij uw specifieke wensen. Let op de ondergrond waarop u wilt stempelen, aangezien dit de keuze voor stempelinkt en stempelkussen beïnvloedt.

 

De Colop 09012 handstempel met draaibare cijferbanden verrijkt uw datacodes, serienummers, prijsaanduidingen en overige informatie met een persoonlijk tintje. Vertrouw op deze betrouwbare stempel voor consistent heldere en scherpe afdrukken.

 

Voor aangepaste symbolen of verdere aanpassingen staan we voor u klaar. Aarzel niet om ons te benaderen via e-mail voor een persoonlijke oplossing voor uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.