Cijferbandstempel 8 banden - 9mm

Colop 09008

Cijferbandstempel met 8 cijfers (0-9). Schrifthoogte 9 mm

24,49 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Ontdek het Gemak en de Duidelijkheid van de Colop 09008 Cijferband Handstempel

 

Productdetails:

De Colop 09008 Cijferband Handstempel biedt een handige oplossing voor nauwkeurige cijferafdrukken met een professioneel karakter. Met de unieke mogelijkheid om de cijfers individueel te draaien, is deze stempel perfect voor het markeren van documenten en formulieren. Door de opvallende afdrukhoogte van 9 mm krijgen uw afdrukken de helderheid die ze nodig hebben.

 

Kenmerken in een overzicht:

  • Handstempel met 8 afzonderlijk beweegbare cijfers.
  • De afdrukhoogte bedraagt 9 mm, wat garant staat voor uitstekende leesbaarheid.
  • Extra cijferbanden met speciale tekens zijn beschikbaar (vraag een offerte aan).
  • Geschikt voor cijfers 0 tot 9 en tekens zoals /, - en de punt.
  • Het gebruik van een apart stempelkussen is vereist.

 

Afdrukvrijheid: 

Dankzij de draaibare cijferbanden kunt u moeiteloos variërende cijfercombinaties creëren. Ideaal voor datums, getallen en meer.

 

Klare en Duidelijke Impressies: 

De schrifthoogte van 9 mm zorgt ervoor dat uw afdrukken altijd helder en gemakkelijk leesbaar zijn. Zo komt uw boodschap moeiteloos over.

 

Maatwerk met Cijferbanden: 

Naast standaard cijfers en tekens kunt u ook kiezen voor extra cijferbanden met speciale symbolen die aansluiten op uw specifieke wensen. Voor aanvullende informatie en offerteaanvragen kunt u contact met ons opnemen.

 

Veelzijdig Toepasbaar: 

Of u nu documenten archiveert, formulieren invult of materialen markeert, deze cijferband handstempel past bij verschillende taken.

 

Let op:

Bij het selecteren van het meest geschikte stempelkussen en de juiste stempelinkt is het van belang om rekening te houden met de ondergrond waarop u de cijferstempel wilt gebruiken. De aard van de ondergrond bepaalt welke inkt en stempelkussen het beste aansluiten. Ons assortiment omvat verschillende stempelkussens en inktsoorten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Voor eventuele vragen over dit product of voor het aanvragen van een offerte voor speciale tekens, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via e-mail. Ons toegewijde team staat klaar om u te assisteren bij het vinden van de ideale oplossing voor uw afdrukbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.