Colop 09004 cijferbandstempel

Colop 09004

Cijferbandstempel met 4 cijfers (0-9). Schrifthoogte 9 mm.

17,58 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Baanbrekende Cijferband Handstempel: Colop 09004

Ontdek de veelzijdige functies van de Colop 09004 Cijferband Handstempel. Deze handstempel biedt een slimme en effectieve oplossing voor al uw stempelbehoeften. Met vier afzonderlijke draaibare cijferbanden, elk met cijfers van 0 tot 9 en extra tekens zoals /, -, en ., kunt u op een nauwkeurige en flexibele manier informatie markeren. De afdrukhoogte van 9 mm zorgt ervoor dat uw afdrukken altijd duidelijk zichtbaar zijn, zelfs op kleinere oppervlakken.

 

Productinformatie:

  • Handstempel speciaal ontworpen voor cijferafdrukken
  • Vier afzonderlijke cijferbanden die kunnen draaien
  • Inclusief cijfers 0-9 en speciale tekens (/ - .)
  • Afdrukhoogte van 9 mm voor optimale zichtbaarheid
  • Stempelkussen apart verkrijgbaar

 

Keuze van Stempel en Ondergrond:

Bij het selecteren van het juiste stempelkussen en de geschikte stempelinkt voor uw Colop 09004 Cijferband Handstempel is het essentieel om te overwegen op welk type oppervlak u gaat stempelen. Verschillende ondergronden vragen om verschillende soorten inkt en kussens voor het beste resultaat. Maak een weloverwogen beslissing op basis van:

  • Materiaaltype
  • Structuur van het oppervlak
  • Gewenste duurzaamheid van de afdruk
  • Omgevingsomstandigheden

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor deskundig advies over de meest geschikte inkt en stempelkussen voor uw specifieke behoeften.

 

Aanvullende Opties en Maatwerk:

De Colop 09004 Cijferband Handstempel kan worden aangepast aan uw wensen. Indien u specifieke tekens of symbolen nodig heeft die niet standaard op de cijferbanden aanwezig zijn, staan we klaar om u te helpen. Neem via e-mail contact op voor een persoonlijke offerte.

Voor nauwkeurig, flexibel en betrouwbaar stempelwerk, is de Colop 09004 Cijferband Handstempel uw ideale keuze. Plaats vandaag nog uw bestelling en vereenvoudig uw stempelprocessen met precisie en gemak.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.