Colop 03000 datumstempel

Colop 09000

Colop 09000. Hand-datumstempel, schrifthoogte 9 mm.

21,89 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

De Colop 09000 Handstempel met Draaibare Datum

Laat u verrassen door de innovatieve Colop 09000 Handstempel met Draaibare Datum. Deze stempel brengt functionaliteit en precisie naar een geheel nieuw niveau en is essentieel voor al uw datumeer stempelbehoeften. Met zijn handige draaibare datumfunctie kunt u moeiteloos en foutloos datums stempelen op verschillende materialen en documenten. De afdrukhoogte van 9 mm zorgt ervoor dat uw datums altijd duidelijk en goed leesbaar zijn, terwijl de mogelijkheid om de datum in letters weer te geven een professionele uitstraling toevoegt.

 

Voordelen en Kenmerken:

Flexibel Inktkussen: Het is belangrijk om te weten dat deze stempel zonder ingebouwd inktkussen wordt geleverd. U heeft de vrijheid om een inktkussen naar keuze apart aan te schaffen.

Inktopties: U kunt kiezen uit twee soorten inkt voor uw inktkussen:

  • Standaard Inkt op Waterbasis: Geschikt voor dagelijks gebruik en milieuvriendelijk.
  • Sneldrogende Inkt op Niet-Poreuze Oppervlakken: Ideaal voor materialen zoals plastic, metaal en glas, waar snelle droging cruciaal is.

Duurzaam en Betrouwbaar: De Colop 09000 is vervaardigd met hoogwaardige materialen en is ontworpen om langdurige prestaties te leveren.

 

Of u nu datums moet markeren op documenten, labels of andere materialen, de Colop 09000 Handstempel met Draaibare Datum tilt uw stempelervaring naar een hoger niveau. Aarzel niet en bestel vandaag nog uw stempel, samen met het gewenste inktkussen, om uw werkproces te optimaliseren en professionele resultaten te behalen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.