Colop 07010 cijferbandstempel

Colop 07010

Cijferbandstempel met 10 cijfers (0-9). Schrifthoogte 7 mm.

36,54 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Ontdek de Kracht van de Cijferband Colop 07010 Handstempel!

 

Productinformatie: De Cijferband Colop 07010 Handstempel biedt een efficiënte en veelzijdige oplossing voor al uw stempelbehoeften. Deze handstempel heeft 10 cijferbanden die individueel kunnen draaien, met cijfers van 0 tot 9 en enkele speciale tekens, zoals / en -. Met een afdrukhoogte van 7 mm zorgt deze stempel voor heldere en goed leesbare afdrukken.

 

Belangrijkste kenmerken van de Cijferband Colop 07010 Handstempel:

  • Handige handstempel met 10 draaibare cijferbanden
  • Cijfers van 0 tot 9 en enkele speciale tekens (/ en -)
  • Afzonderlijk draaibare cijferbanden voor eenvoudige aanpassingen

 

Mogelijkheden tot aanpassing:

  • Indien u andere speciale tekens, letters of cijferreeksen nodig heeft, kunt u ons een e-mail sturen voor een persoonlijke offerte op maat. Wij kunnen aan uw specifieke wensen voldoen en de gewenste cijferbanden leveren.

 

Aanbevolen toebehoren:

  • Voor gebruik met de Cijferband Colop 07010 Handstempel is een los stempelkussen vereist. Ontdek ons assortiment stempelkussens die compatibel zijn met deze handstempel. Houd bij het kiezen van de stempelinkt rekening met de ondergrond waarop u de cijferstempel wilt gebruiken. Onze verschillende stempelkussens en stempelinkten helpen u de juiste combinatie te vinden voor uw specifieke toepassing.

Ervaar zelf het gemak en de precisie van de Cijferband Colop 07010 Handstempel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.