Colop 07006 cijferbandstempel

Colop 07006

Cijferbandstempel met 6 cijfers (0-9). Schrifthoogte 7 mm

18,56 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Ontdek de Cijferband Colop 07006 - Handstempel voor duidelijke nummering

 

Productinformatie:

De Cijferband Colop 07006 is een handige handstempel die perfect is voor het duidelijk nummeren van diverse documenten en administratieve taken. Met zijn zes individueel draaibare cijfers, waaronder 0-9 en extra symbolen zoals '/', '-', en '.', biedt deze stempel flexibiliteit en precisie bij het creëren van verschillende nummerreeksen. Dankzij de schrifthoogte van 7 mm kunt u altijd rekenen op heldere en leesbare afdrukken, ongeacht het oppervlak waarop u stempelt.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Handstempel met zes individueel draaibare cijfers (0-9 en / - . ).
  • Schrifthoogte van 7 mm voor duidelijke afdrukken.
  • Optie om extra banden te verkrijgen met speciale tekens. Voor een offerte op maat, stuur ons een e-mail.

 

Let op:

  • Voor gebruik is een apart stempelkussen nodig. We bieden verschillende stempelkussens en stempelinkten aan die geschikt zijn voor diverse ondergronden.
  • Het kiezen van de juiste stempelinkt en stempelkussen is belangrijk en afhankelijk van de ondergrond waarop u de cijferstempel wilt gebruiken.

 

Cijferband Colop 07006 maakt het eenvoudig en professioneel om nummers aan te brengen op documenten en materialen. Vertrouw op de veelzijdigheid en efficiëntie van deze handstempel en plaats vandaag nog uw bestelling!

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen voor aangepaste tekens? Onze experts staan klaar om u verder te helpen. Neem gerust contact met ons op via e-mail voor meer informatie.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.