Colop 09004

Colop 07004

Cijferbandstempel met 4 cijfers (0-9). Schrifthoogte 7 mm.

17,58 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Ontdek de Cijferband Colop 07004 - Handstempel met Draaibare Cijfers

 

Met de Cijferband Colop 07004 haal je een veelzijdige handstempel in huis, speciaal ontworpen voor nauwkeurige prestaties en gebruiksgemak. Deze stempel biedt de mogelijkheid om cijfers van 0 tot 9 en enkele speciale tekens (/ - .) af te drukken. De afdrukhoogte van 7 mm zorgt altijd voor een heldere en goed leesbare afdruk. Ontdek hieronder de belangrijkste kenmerken van dit product:

  • Handstempel met vier draaibare cijfers (0-9 en / - .).
  • Afdrukhoogte van 7 mm voor duidelijke resultaten.
  • Gemakkelijk in gebruik met de afzonderlijk draaibare cijfers.
  • Mogelijkheid om banden met andere speciale tekens te verkrijgen; vraag een offerte aan via e-mail voor maatwerk.
  • Vereist een apart verkrijgbaar stempelkussen.
  • Let goed op de ondergrond bij het selecteren van de juiste stempelinkt en stempelkussen.

e Cijferband Colop 07004 is ideaal voor verschillende toepassingen, zoals datacodering, nummering en het afdrukken van belangrijke cijferreeksen. Het doordraaibare ontwerp maakt het eenvoudig om verschillende combinaties te creëren, wat tijd bespaart en efficiëntie bevordert.

Wacht niet langer en ontdek nu het gebruiksgemak en de precisie van deze hoogwaardige handstempel. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare stempelkussens en stempelinkten, zodat je de perfecte combinatie vindt die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

pmerking: Voor speciale tekens of andere specifieke wensen kun je altijd een e-mail sturen. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen en een offerte op maat te maken voor jouw gewenste cijferband.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.