Colop 07000 datumstempel

Colop 07000

Colop 07000. Hand-datumstempel, schrifthoogte 7 mm.

21,89 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Colop 07000 - De Ultieme Handstempel voor Datums

Ontdek de veelzijdige Colop 07000, de handstempel die datums tot leven brengt! Met een indrukwekkende afdrukhoogte van 7 mm en de mogelijkheid om datums in letters te tonen, is deze stempel een must-have voor diverse toepassingen. Het handige draaimechanisme maakt het instellen van de datum eenvoudig en moeiteloos.

 

Waarom de Colop 07000 de Beste Keuze is:

Inkt naar Uw Voorkeur: In tegenstelling tot stempels met ingebouwde inktkussens, geeft de Colop 07000 u de vrijheid om uw gewenste inkttype te selecteren. Kies voor standaard watergedragen inkt of opteer voor sneldrogende inkt, ideaal voor niet-poreuze oppervlakken. De keuze is aan u!

Datums met Gemak: Het draaimechanisme van deze stempel maakt het aanpassen van de datum moeiteloos. U draait simpelweg naar de gewenste datum en stempelt met precisie, telkens weer.

Gebruiksvriendelijkheid: De Colop 07000 is ontworpen met uw gemak in gedachten. Het stempelproces verloopt soepel en zonder complicaties, zodat u snel en efficiënt kunt werken.

 

Bent u klaar om uw stempelwerk naar een hoger niveau te tillen? Bestel vandaag nog uw Colop 07000 en ontdek zelf de innovatie en prestaties die deze handstempel te bieden heeft.

Colop 07000: Waar kwaliteit en precisie samenkomen. Bestel de uwe nu en maak indruk met uw stempelafdrukken!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.