Cijferbandstempel 6 banden - 5mm

Colop 05006

Cijferbandstempel met 6 cijfers (0-9). Schrifthoogte 5 mm

8,99 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

De veelzijdige Cijferband Colop 05006: Handstempel met Draaibare Cijfers

Productinformatie: De Cijferband Colop 05006 is een praktische handstempel waarmee je moeiteloos cijferreeksen kunt markeren. Met zijn zes draaibare cijfers, inclusief nummers van 0 tot 9 en handige symbolen zoals "/", "-", en ".", biedt deze stempel talloze mogelijkheden voor al je stempelbehoeften.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Afdrukhoogte van 5 mm voor een duidelijke en leesbare afdruk.
  • Uitbreidbare opties - Ontdek ook onze speciale cijferbanden met andere symbolen. Vraag een offerte op maat aan via e-mail.

 

Punten om te overwegen bij het kiezen van het juiste stempelkussen en stempelinkt:

  • Ondergrond - De te bedrukken ondergrond bepaalt welke stempelinkt en stempelkussen het beste werken. Kies de juiste combinatie voor een heldere en duurzame afdruk.
  • Diversiteit - Bekijk ons uitgebreide assortiment stempelkussens en stempelinkten, geschikt voor verschillende ondergronden en toepassingen.

 

De Cijferband Colop 05006 is een waardevolle aanvulling voor diverse omgevingen, zoals kantoren, magazijnen, administratie, onderwijs en meer. Deze veelzijdige stempel maakt het nauwkeurig markeren van cijfers en symbolen eenvoudig en efficiënt.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om je bestelling te plaatsen of voor eventuele vragen over de Cijferband Colop 05006. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte stempeloplossing.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.