Colop 09004 cijferbandstempel

Colop 05004

Cijferbandstempel met 4 cijfers (0-9). Schrifthoogte 5 mm

8,20 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Ontdek de Veelzijdige Cijferband Colop 05004 - Perfecte Handstempel voor Scherpe Afdrukken!

 

Productinformatie:

De Cijferband Colop 05004 is dé oplossing voor al uw stempelbehoeften. Deze handstempel biedt vier draaibare cijfers die elk individueel kunnen worden ingesteld. Met de mogelijkheid om cijfers van 0 tot 9 en tekens zoals / en - . te stempelen, is deze stempel bijzonder flexibel en geschikt voor diverse toepassingen. Dankzij een indrukwekkende afdrukhoogte van 5 mm zijn de afdrukken altijd duidelijk en goed leesbaar, ongeacht het oppervlak. Ontdek nu de veelzijdigheid van de Cijferband Colop 05004 en kies uit een breed assortiment stempelkussens en stempelinkten om aan al uw stempelbehoeften te voldoen.

 

Kenmerken:

  • Handstempel met vier draaibare cijfers (0-9 en / - . ).
  • Afdrukhoogte van 5 mm voor scherpe resultaten.
  • Ruime keuze aan stempelkussens en stempelinkten voor een perfecte match met uw ondergrond.
  • Voor speciale tekens kunt u op maat gemaakte banden aanvragen.

 

Opmerking: Stempelkussen apart verkrijgbaar

Om gebruik te maken van de Cijferband Colop 05004 heeft u een los stempelkussen nodig. Ons uitgebreide assortiment biedt diverse stempelkussens en stempelinkten, waardoor u de juiste combinatie kunt kiezen voor optimale prestaties op verschillende materialen. Een zorgvuldige selectie van het juiste stempelkussen en de juiste inkt garandeert duurzame en haarscherpe afdrukken.

 

Mogelijkheden voor aangepaste tekens

Heeft u specifieke behoeften voor tekens die niet standaard op de cijferbanden beschikbaar zijn? Geen probleem! Wij bieden maatwerkoplossingen om aan uw unieke stempelvereisten te voldoen. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan voor op maat gemaakte banden met speciale tekens.

 

Met de veelzijdige Cijferband Colop 05004 haalt u een betrouwbare en aanpasbare handstempel in huis. Deze stempel is perfect geschikt voor het markeren van belangrijke data, nummers en andere essentiële informatie. Investeer vandaag nog in deze handige cijferstempel en creëer een efficiënte en professionele werkomgeving.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.