Colop 05000 datumstempel

Colop 05000

Colop 05000. Hand-datumstempel, schrifthoogte 5 mm.

8,32 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Colop 05000 Handstempel: De Perfecte Keuze voor het afdrukken van een datum

Bent u op zoek naar een betrouwbare handstempel voor datummakering? De Colop 05000 handstempel is de ultieme oplossing. Deze handstempel tilt datummakering naar een hoger niveau. Met een opvallende afdrukhoogte van 4 mm en de mogelijkheid om datums in letters weer te geven, zorgt deze stempel ervoor dat uw markeringen altijd duidelijk en zichtbaar zijn. Wat deze stempel echt onderscheidt, is dat hij zonder inktkussen wordt geleverd. U heeft de keuze tussen standaard inkt op waterbasis of sneldrogende inkt voor niet-poreuze oppervlakken, die u afzonderlijk kunt aanschaffen.

 

Waarom Kiezen voor de Colop 05000 Handstempel?

  • Afdrukhoogte van 4 mm: Uw markeringen vallen op en zijn altijd goed leesbaar.
  • Doordraaibare Datumfunctie: Wissel moeiteloos tussen verschillende datums door eenvoudig de letters in te stellen.
  • Geen Inktkussen Inbegrepen: Pas uw stempel aan met inkt die aan uw specifieke behoeften voldoet (standaard inkt op waterbasis of sneldrogende inkt voor niet-poreuze oppervlakken).
  • Robuust Ontwerp: De Colop 05000 is ontworpen om langdurig en betrouwbaar te presteren, zelfs bij dagelijks intensief gebruik.
  • Gebruiksvriendelijk: U kunt snel en nauwkeurig markeren met deze stempel.

 

Of u nu een kantoor, magazijn of andere professionele omgeving beheert waar nauwkeurige datummarkering van cruciaal belang is, de Colop 05000 handstempel is de perfecte keuze. U zult merken hoe deze stempel uw werkprocessen verbetert en een professionele uitstraling geeft aan uw documenten.

Wacht niet langer en investeer in de betrouwbaarheid en veelzijdigheid van de Colop 05000 handstempel om uw datummarkering naar een hoger niveau te tillen. Bestel de Colop 05000 vandaag nog en ervaar zelf hoe deze geavanceerde handstempel uw werk gemakkelijker en efficiënter maakt.

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.