Colop 04012

Colop 04012

Cijferbandstempel met 12 cijfers (0-9) Schrifthoogte: 4 mm.

21,28 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Cijferband Colop 04012 - Handstempel voor Nauwkeurige Cijferafdrukken

 

Productinformatie:

De Cijferband Colop 04012 is een praktische handstempel die uitblinkt in precisie en veelzijdigheid. Met 12 individueel draaibare cijfers biedt deze stempel u de mogelijkheid om moeiteloos nauwkeurige cijferafdrukken te maken. Met een afdrukhoogte van 4 mm worden uw cijfers duidelijk en professioneel weergegeven. Hieronder vindt u de belangrijkste kenmerken van de Cijferband Colop 04012:

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Handstempel met 12 cijfers (0-9 en speciale tekens: / - . )
  • Schrifthoogte: 3 mm
  • Afzonderlijk draaibare cijfers voor optimale precisie
  • Vereist een afzonderlijk stempelkussen voor gebruik
  • Keuze uit diverse stempelkussens en stempelinkten
  • Op aanvraag verkrijgbaar met andere speciale tekens (vraag een offerte aan per e-mail)

 

Tips voor gebruik:

  • Zorgvuldige keuze van het juiste stempelkussen en stempelinkt, afgestemd op het oppervlak waarop u de cijferstempel wilt gebruiken, draagt bij aan de kwaliteit van de afdrukken.
  • Ideaal voor verschillende toepassingen, waaronder facturering, dataregistratie, inventarisbeheer en andere zakelijke behoeften.
  • Personaliseer de cijfercombinaties naar wens voor een efficiënte en gepersonaliseerde stempelervaring.

 

Bent u op zoek naar cijferbanden met andere speciale tekens? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail, waar wij graag een offerte voor u opstellen.

 

Ontdek nu de veelzijdige en gebruiksvriendelijke Cijferband Colop 04012 en ervaar het gemak van nauwkeurige cijferafdrukken voor al uw stempelwerkzaamheden.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.