Colop 04008 cijferbandstempel

Colop 04008

Cijferbandstempel met 8 cijfers (0-9). Schrifthoogte 4 mm

11,18 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Verhoog uw afdrukkwaliteit met de Colop 04008 Cijferband Handstempel

 

Productinformatie:

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de Colop 04008 Cijferband Handstempel, een essentiële tool voor al uw afdrukbehoeften. Deze handstempel is ontworpen om nauwkeurige afdrukken te maken en biedt maar liefst acht afzonderlijk draaibare cijfers voor optimale flexibiliteit. Met een afdrukhoogte van 4 mm is deze stempel perfect voor een scala aan toepassingen, zowel in kantoren als magazijnen.

 

Kenmerken:

  • Handstempel met acht cijfers (0-9 en / - . )
  • Cijfers kunnen afzonderlijk worden gedraaid voor uiterst precieze afdrukken
  • Afdrukhoogte van 4 mm zorgt voor duidelijke en goed leesbare resultaten
  • Geschikt voor diverse toepassingen, zoals administratie, inventarisbeheer en productidentificatie

 

Optionele toevoegingen:

  • Stempelkussen: Om de Colop 04008 Cijferband Handstempel te gebruiken, heeft u een apart stempelkussen nodig. Blader door ons assortiment hoogwaardige stempelkussens die naadloos aansluiten bij uw specifieke wensen.
  • Stempelinkten: Maak een keuze uit ons uitgebreide aanbod stempelinkten, afhankelijk van het oppervlak waarop u de cijferstempel wilt gebruiken. De juiste inktkeuze is van groot belang en wordt bepaald door de ondergrond. Onze deskundige adviseurs staan paraat om u hierbij te ondersteunen.
  • Speciale tekens: Naast cijfers en enkele symbolen, kunnen we ook banden leveren met andere speciale tekens. Heeft u een specifiek teken nodig? Stuur ons een e-mail en vraag een offerte aan. Wij zetten ons graag in om aan uw unieke wensen te voldoen.

 

Met de Colop 04008 Cijferband Handstempel heeft u de vrijheid om afdrukken te maken die precies voldoen aan uw eisen. Of het nu gaat om administratieve taken, inventarisbeheer of productidentificatie, deze stempel is uw betrouwbare partner voor professionele en verzorgde resultaten.

 

Let op: Voor eventuele vragen, maatwerkopties of offerteaanvragen voor specifieke tekens, staan wij altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op via e-mail. Ons toegewijde team staat paraat om aan al uw stempelbehoeften te voldoen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.