Colop 04004 cijferbandstempel

Colop 04004

Cijferbandstempel met 4 cijfers (0-9). Schrifthoogte 4 mm.

7,60 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Cijferband Colop 04004 - Een Handstempel met Verstelbare Cijfers

 

Productinformatie: 

De Cijferband Colop 04004 is een handige handstempel met vier verstelbare cijfers. De cijfers zijn individueel aanpasbaar en omvatten nummers van 0 tot 9, evenals speciale tekens zoals /, -, en punt. Met een afdrukhoogte van 4 mm is deze stempel ideaal voor het maken van duidelijke afdrukken op diverse oppervlakken. Hieronder staan de belangrijkste kenmerken en aanpassingsmogelijkheden:

 

Kenmerken:

  • Handstempel met vier verstelbare cijfers (0-9) en speciale tekens (/ - .).
  • Afdrukhoogte van 4 mm voor heldere resultaten.
  • Cijfers zijn afzonderlijk aanpasbaar voor eenvoudige personalisatie.
  • Duurzaam ontwerp voor langdurig gebruik zonder vervaging van de afdrukken.

 

Optionele Aanpassingen:

  • Voeg speciale tekens en symbolen toe aan de cijferband. Neem contact met ons op via e-mail voor een op maat gemaakte offerte.

 

Belangrijke Opmerkingen:

  • Voor het maken van afdrukken met de Cijferband Colop 04004 is een apart stempelkussen vereist. We bieden verschillende stempelkussens en stempelinkten aan die aansluiten bij uw behoeften.
  • Denk aan de ondergrond waarop u de cijferstempel wilt gebruiken, omdat dit de inkt- en stempelkussenkeuze beïnvloedt.

 

Met de Cijferband Colop 04004 haalt u een veelzijdige en betrouwbare cijferstempel in huis, die aan al uw stempelbehoeften voldoet. We staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw specifieke toepassing. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail voor meer informatie of een op maat gemaakte offerte.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.