Colop 04000/SD Engelse datumstempel

Colop 04000/SD

Colop 04000/SD. Handstempel met ENGELSE datum, schrifthoogte 4 mm.

6,93 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Colop 04000/SD Handstempel met Doordraaibare Datum

Datumstempel MET ENGELSE DATUM waarvan de afdruk 4 mm hoog is. Deze doordraaibare Engelse datumstempel is geschikt voor alle soorten inkten.

De Colop 04000/SD is een hoogwaardige handstempel met een handige doordraaibare datumfunctie, waarmee u snel en nauwkeurig datums kunt stempelen zonder gedoe met inktkussens. Deze veelzijdige stempel is ontworpen voor efficiëntie en gemak en biedt de mogelijkheid om zowel standaard inkt op waterbasis als sneldrogende inkt op non-poreuze oppervlakken te gebruiken, afhankelijk van uw behoeften.

 

Belangrijkste Kenmerken:

Doordraaibare Datum: Met de Colop 04000/SD kunt u eenvoudig de datum aanpassen en stempelen zonder dat u steeds de stempel hoeft te verwijderen. Dit bespaart u tijd en moeite.

Inkt Op Waterbasis (Standaard): De stempel wordt geleverd met de optie voor standaard inkt op waterbasis, ideaal voor normaal papier en andere poreuze oppervlakken.

Sneldrogende Inkt Op Non-Poreuze Oppervlakken: Voor specifieke toepassingen op niet-poreuze materialen biedt de Colop 04000/SD de mogelijkheid om sneldrogende inkt te gebruiken, wat zorgt voor scherpe en duurzame afdrukken.

Afdrukhoogte van 4 mm: Met een afdrukhoogte van 4 mm biedt deze stempel voldoende zichtbaarheid en duidelijkheid voor uw datumaanduidingen.

Duurzaam en Betrouwbaar: De Colop 04000/SD is gebouwd om lang mee te gaan, met hoogwaardige materialen en vakmanschap, zodat u erop kunt vertrouwen dat deze stempel consistent uitstekende resultaten levert.

Gemakkelijk te Gebruiken: Dankzij het doordraaibare datummechanisme en de optie voor verschillende inkten is deze stempel eenvoudig te gebruiken, zelfs voor dagelijkse taken.

 

De Colop 04000/SD is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en veelzijdige stempeloplossing voor datumaanduidingen. Of u nu documenten moet markeren, notities moet maken of materialen moet labelen, deze handstempel biedt de flexibiliteit en kwaliteit die u nodig heeft.

Bestel vandaag nog uw Colop 04000/SD en ervaar het gemak van doordraaibare datums zonder inktkussen, afgestemd op uw specifieke behoeften!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.