Colop 04000 datumstempel

Colop 04000

Colop 04000. Hand-datumstempel, schrifthoogte 4 mm.

6,93 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Verken de Exclusieve Kenmerken van de Colop 04000 Handstempel

De Colop 04000 Handstempel is de perfecte aanvulling op jouw kantoorbenodigdheden. Met een indrukwekkende afdrukhoogte van 4 mm en de mogelijkheid om datums in sierlijke letters weer te geven, is deze stempel de belichaming van professionele veelzijdigheid. Wat deze stempel echt bijzonder maakt, is het ingenieuze roterende datummechanisme, waarmee het aanpassen van de datum een fluitje van een cent is. Deze stempel wordt geleverd zonder inktkussen, maar biedt de keuze tussen standaard inkt op waterbasis of sneldrogende inkt voor niet-poreuze oppervlakken.

 

Bekijk hier de hoogtepunten:

Indrukwekkende Afdruk: Met een afdrukhoogte van 4 mm zijn jouw stempels altijd scherp en professioneel.

Stijlvolle Datums: Datums worden in elegante letters weergegeven, waardoor documenten een verfijnde uitstraling krijgen.

Handig Roterend Datummechanisme: Het roterende datummechanisme maakt het aanpassen van de stempel een koud kunstje.

Inkt op Maat: Kies tussen standaard inkt op waterbasis of sneldrogende inkt, afhankelijk van jouw behoeften.

Eindeloze Toepassingen: Geschikt voor datumaanduidingen, markeringen en labeling in diverse situaties.

Duurzaamheid Voorop: Ontworpen voor langdurig gebruik, zodat je er jarenlang plezier van hebt.

 

De Colop 04000 Handstempel staat klaar om jou te assisteren bij efficiënte datumaanduidingen en markeringen op documenten, formulieren en nog veel meer. Met de keuze in inktsoorten ben je altijd voorbereid op verschillende materialen en toepassingen. Kies voor het gemak, de precisie en de duurzaamheid van de Colop 04000 Handstempel met Roterende Datum. Verken nu de voordelen van dit veelzijdige stempelapparaat!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.