Colop 03012 cijferbandstempel

Colop 03012

Cijferbandstempel met 12 cijfers (0-9). Schrifthoogte 3 mm.

21,28 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

De Cijferband Colop 03010 - Praktische Handstempel met 12 Instelbare Cijfers

 

Product Info:

Ontdek de veelzijdige Cijferband Colop 03010, een handstempel die uiterst geschikt is voor het nauwkeurig afdrukken van cijfers op verschillende materialen. Deze handige stempel beschikt over 12 draaibare cijfers die individueel kunnen worden ingesteld, waardoor het afdrukken van nummers een moeiteloze taak wordt. Met een afdrukhoogte van 3 mm zorgt deze stempel voor scherpe en goed leesbare cijfers.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Handstempel met 12 draaibare cijfers (0-9 en / - . ).
  • Afdrukhoogte: 3 mm voor duidelijke en scherpe nummerweergave.
  • Flexibele cijferbanden bieden mogelijkheid tot individuele instellingen.

 

Stempelkussen en stempelinkten:

  • Een los stempelkussen is vereist voor gebruik.
  • U heeft de keuze uit een gevarieerd aanbod van stempelkussens en stempelinkten om aan uw specifieke afdrukbehoeften te voldoen.
  • Let op: Het juiste stempelkussen en de inkt zijn afhankelijk van de ondergrond waarop u de cijferstempel wilt gebruiken.

 

Aanpassingsmogelijkheden:

  • Naast de standaard cijferbanden bieden we banden aan met andere speciale tekens.
  • Indien u behoefte heeft aan specifieke tekens die niet beschikbaar zijn op de standaard banden, kunt u een op maat gemaakte offerte aanvragen.

 

De Cijferband Colop 03010 is een onmisbare tool voor een precieze nummerafdruk in diverse omgevingen, waaronder kantoren, magazijnen en logistieke toepassingen. Dankzij de duurzame constructie en gebruiksvriendelijke eigenschappen is deze handstempel de ideale keuze voor verschillende numerieke afdrukdoeleinden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.