Colop 03000SD met engelse datum

Colop 03000/SD

Colop 03000/SD. Hand-datumstempel, MET ENGELSE DATUM schrifthoogte 3 mm.

6,62 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Natuurlijk, hier is een unieke tekst gebaseerd op hetzelfde onderwerp:

De Colop 03000/SD Datumstempel

Als je op zoek bent naar een handige en efficiënte oplossing voor stempelwerk, dan is de Colop 03000/SD handstempel met een draaibare datum de perfecte keuze. Met een afdrukhoogte van 3 mm en de mogelijkheid om de Engelse datumnotatie te gebruiken, biedt deze stempel een reeks voordelen die het stempelen moeiteloos maken:

 

Draaibare Datum: Dankzij de draaibare datumfunctie hoef je nooit meer handmatig de datum in te stellen. Dit bespaart tijd en zorgt voor consistentie.

Inkt Op Jouw Manier: Je hebt de vrijheid om de inkt te kiezen die het beste past bij je behoeften. Of het nu standaard inkt op waterbasis is of sneldrogende inkt voor niet-poreuze oppervlakken, de keuze is aan jou.

Professionele Engelse Datumweergave: De Colop 03000/SD gebruikt de Engelse datumnotatie, waardoor je afdrukken er professioneel uitzien en geschikt zijn voor internationale communicatie.

Duurzaam en Betrouwbaar: Ontworpen om lang mee te gaan en consistent hoogwaardige resultaten te leveren, kun je op deze stempel vertrouwen.

Veelzijdig en Flexibel: Of je nu documenten stempelt, datums markeert of andere stempelbehoeften hebt, de Colop 03000/SD past zich aan aan jouw situatie.

 

De Colop 03000/SD handstempel met draaibare datum biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en gebruiksgemak. Verhoog je productiviteit en streef naar nauwkeurigheid met deze eersteklas stempel. Bestel de Colop 03000/SD vandaag nog en ontdek zelf hoe moeiteloos en effectief stempelwerk kan zijn.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.