Colop 03000

Colop 03000

Colop 03000. Hand-datumstempel, schrifthoogte 3 mm.

6,62 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Colop 03000 Hand/Datumstempel: Flexibel, Duurzaam en Op Maat Gemaakt

Colop 03000. Datumstempel waarvan de datum 3mm hoog afstempeld. Handstempel te gebruiken in combinatie met standaard inkten en industriële inkten.

De Colop 03000 hand/datumstempel is een ware blikvanger op het gebied van stempelwerk, en dat komt door zijn veelzijdigheid en duurzaamheid. Wat deze stempel echt uniek maakt, is de mogelijkheid om uw eigen inkttype te kiezen. Het is echter van belang om te benadrukken dat u voor het gebruik van deze stempel een afzonderlijk stempelkussen dient te bestellen. Deze keuzevrijheid stelt u in staat om te kiezen tussen inkt op waterbasis voor een klassieke uitstraling, of sneldrogende inkt voor een moderne benadering. Hier zijn enkele opvallende kenmerken en voordelen van de Colop 03000:

Inkt Op Maat: Met de Colop 03000 kunt u uw stempel volledig aanpassen aan uw specifieke behoeften door simpelweg uw favoriete inkttype te kiezen.

Robuust Ontwerp: Deze stempel is vervaardigd met het oog op duurzaamheid, dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen.

Verstelbare Datumfunctie: De stempel beschikt over een eenvoudig aanpasbare datumfunctie, waarmee u datums en tijden nauwkeurig kunt markeren.

Scherpe Afdrukken: De Colop 03000 levert altijd heldere en duidelijke afdrukken, waardoor uw documenten en papieren een professionele uitstraling krijgen.

Veelzijdig in Gebruik: Of u nu documenten wilt dateren, archiveren, of uw bedrijfsstempel wilt gebruiken, deze stempel is geschikt voor diverse toepassingen.

Ergonomisch Ontwerp: Het ergonomische handvat zorgt voor comfortabel gebruik, zelfs bij langdurige stempelwerkzaamheden.

 

Ontdek de vrijheid om uw eigen inkttype te kiezen en ervaar de voordelen van efficiënt stempelen met de Colop 03000 hand/datumstempel. Vergeet niet om ook het afzonderlijke stempelkussen mee te bestellen, zodat u direct aan de slag kunt met uw gepersonaliseerde stempeloplossing. Bestel vandaag nog uw Colop 03000 en ontdek de veelzijdigheid en duurzaamheid die deze stempel te bieden heeft.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.