Stamp Mouse 20 chroom

Stamp Mouse 20 Chroom

Stamp Mouse 20 met een handig open-en sluitsysteem. Max. 4 regels. Chroom montuur.

Afdrukformaat: 38 x 13mm

23,90 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

 

De Elegante Colop Stamp Mouse 20 Chrome

Krachtig in Kleine Formaat: Ontdek de Colop Stamp Mouse 20 Chrome

Stamp Mouse 20 met handig open- en sluitsysteem en chroom montuur. Met 1 hand te openen, afdruk maken en weer sluiten. Erg geschikt als origineel cadeau of voor chauffeurs / vertegenwoordigers e.d.

 

Productinformatie:

Maak kennis met de veelzijdige Colop Stamp Mouse 20 Chrome, een compacte stempel die functionaliteit en elegantie moeiteloos combineert. Of je nu jouw documenten een persoonlijk accent wilt geven, een uniek detail wilt toevoegen, of op een geocaching-avontuur gaat, deze zakformaat stempel met een verfijnde chroom omlijsting staat voor je klaar.

Kenmerken in Detail:

Stijlvol Chroom Montuur: De Colop Stamp Mouse 20 Chrome is uitgerust met een verfijnd chroom montuur dat een vleugje klasse toevoegt aan jouw stempelwerk.

Ruim Afdrukformaat: Creëer met vertrouwen dankzij het royale maximale afdrukformaat van 38x13mm, waardoor jouw boodschap direct opvalt.

Inkt op Waterbasis: Het ingebouwde inktkussentje bevat watergedragen inkt, ideaal voor standaard papier. Jouw afdrukken zijn scherp, levendig en milieuvriendelijk.

Tot 4 Regelteksten: Personaliseer jouw stempel met maximaal 4 regels tekst, waardoor je flexibel bent in het overbrengen van verschillende boodschappen en ontwerpen.

 

Toepassingen in de Praktijk:

Geocaching Avonturen: De handige afmetingen en veelzijdigheid van de Colop Stamp Mouse 20 Chrome maken het een ideale metgezel voor geocaching liefhebbers. Zet jouw stempel op verborgen schatten en geocache logboeken.

Draagbaar Gemak: Plaats deze kleine, draagbare stempel moeiteloos in jouw zak, tas of handtas voor direct gebruik. Stempel jouw bedrijfsgegevens, logo's of persoonlijke berichten waar en wanneer je maar wilt.

Professionele Identiteit: Geef jouw merk een boost door kleine logo's, bedrijfsgegevens of creatieve tekst met precisie te stempelen. Voeg een persoonlijke toets toe aan documenten, facturen en promotiemateriaal.

Creatieve Uiting: Verrijk jouw kantoorroutine met op maat gemaakte stempels. Ontwerp unieke patronen, handtekeningen of speelse opmerkingen om jouw communicatie en documenten te verlevendigen.

Duurzame Resultaten: De Colop Mouse Stamp zorgt voor scherpe, heldere afdrukken in standaard zwarte inkt die duurzaam zijn en duizenden afdrukken mee gaan.

 

Aanvullende Opties:

Inkt Verversen: Houd jouw stempel in optimale staat met eenvoudige inkt verversingen, zodat jouw afdrukken altijd scherp en levendig blijven.

 

Ga voor stempelmeesterschap met de Colop Stamp Mouse 20 Chrome - een harmonieuze mix van stijl, draagbaarheid en precisie die jouw creatieve expressie versterkt en waar je ook gaat een onuitwisbare stempel achterlaat. Bestel vandaag nog de jouwe en ontdek de kunst van nauwkeurig stempelen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.